Crónica Preferente: At Villacarlos 1 – 0 CCE Sant Lluis

imagen del partido

Alineaciones:

At Villacarlos: Antonio Manuel Lopez, Alejandro Angue, Miguel Angel Rios, Francisco Santiago Gomila, David Morenosimonet, Antonio Sastre, Francisco Miguel Garcia, Lorenzo Torrus, Ramon Ortega, Micaele Felipe Oliveira y Jordi Espinar.

Sustituciones: Ruben Torres por (min.30), Ruben Ferra por Jordi Espinar (min.54), Pedro Garcia por (min.54) y Julian Garcia por David Morenosimonet (min.90)

CCE Sant Lluis: Alvaro Rotger, Jose Manuel, Bernardino Andres, Isaias Pons, Marc Villalonga, Zouhir Essounani, Juan Sola, Jose Cardona, Gabriel Llabres, Alberto Salvador y Elliot Galan.

Sustituciones: Oscar Sintes por Juan Sola (min.54), Alejandro Ballesteros por Elliot Galan (min.68), Carlos Segui por Jose Manuel (min.82) y Abdelhafid Bennaceur por Alberto Salvador (min.82)

Goles: 1-0 Pedro Garcia (min 89)

Árbitro: Bernat Payeras Bover. asistido por Jose Paul Esteve Hind y Willi Fernando Castillo Ibarguen.

Tarjetas: David Morenosimonet (amarilla, min 23) para el At Villacarlos. Jose Manuel (amarilla, min 74) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Quan un equip entra en una mala ratxa de resultats només té una manera de trencar-la, vèncer com més aviat sigui com sigui. En ratxa positiva un equip és capaç de qualsevol cosa, els gols arriben de vegades gairebé sense voler-ho i als rivals la porteria se’ls fa molt petita. En ratxa negativa passa tot el contrari, dubtes i estat anímic baix, el gol no arriba per diferents circumstàncies i el rival de res fa gol. Fidel reflex de la realitat del quadre de Moyano que està vivint un autèntic viacrucis de resultats que estan amagant l’avanç com conjunt d’aquesta temporada del Regional Preferent. Les victòries amaguen en ocasions, errors que no es tenen en compte perquè una surt guanyador del partit i les derrotes no han d’ocultar les coses positives que es fan, només petits detalls estan apartant al CCE de el camí del triomf.

Es presentaven al Municipal d’Es Castell amb el convenciment de treure els tres punts encara que no seria fàcil. Les reduïdes dimensions del municipal groc perjudicaven als visitants que amb un joc de possessió de pilota, necessita més espais per aconseguir assolir el ritme de joc que li convingui. Es van adaptar a això perquè estava treballat, molt contacte físic, molt pilota llarga, qualsevol falta en camp propi es convertia en ocasió de gol i qualsevol distracció podia ocasionar una ràpida contra per qualsevol dels dos equips.

Van començar els blaus amb la novetat de Dino a la part davantera acompanyant Elliot i la d’Isaïes que passava a ocupar la banda dreta del centre del camp buscant profunditat i bons centres en una faceta que podia resultar important en l’esdevenir del matx.

Els locals per la seva part, habituats i coneixedors del terreny de joc, desenvolupaven un joc molt més directe i pràctic amb continus canvis d’orientació i pilotes buscant l’esquena del centre del camp lluiser que molt bén situat durant la primera part aconseguia controlar qualsevol acostament de els de Andújar a la meta de Marc.

Sense un dominador clar en els primers 30 minuts i amb un nivell d’intensitat alt, només Elliot al minut 35 aconseguia xutar a porta amb cert perill. La comunicació i treball organitzatiu dels de Moyano dificultava el joc als d’Es Castell que es veien impotents davant la numantina defensa blava. Abans del descans Elliot ho tornava a intentar en dues ocasions sense èxit i només un xut de Mica en el 40 feia treballar de valent a Marc que desviava el xut del portuguès a córner.

La tornada de vestidors va esser molt millor per els de Andújar que van seguir buscant a Moreno i Espinar per arribar amb força a la zona de finalització. Els de Moyano van baixar el nivell d’organització defensiva que els estava mostrant com un equip sòlid i van ser perdent força en benefici groc. Moreno la va tenir en el 60, des de la frontal de l’àrea petita,  però Marc molt atent va aconseguir aturar el xut del davanter local.Els lluiser anaven arribant amb velocitat i en una acció personal d’Elliot en el 62 que va deixar la pilota en bona posició per Dino va fer treballar a Antonio desviant la pilota a la millor jugada de perill del partit per als blaus.

Els serveis de cantonada eren perillosos per a tots dos i en un d’ells García, que havia substituït a Gomila tornava a posar en perill el conjunt lluiser. Mica amb un xut des del vèrtex esquerre de l’àrea gran manava la pilota a la base del pal en la que va ser la millor ocasió del segon temps per als de Andújar i encenia l’ànim de la grada.

El partit era intens, físic i veloç i el temps s’anava consumint per a ambdós que volien la victòria per seguir en la lluita classificatòria. Un bon centre d’Alberto des de la part dreta de l’atac lluiser arribava en perfecte estat a l’interior de l’àrea per a la rematada de Dino que va manar l’esfèric fora per poc. Va ser pràcticament l’última ocasió de perill per als de Moyano que van arribar al minut 89 amb opcions de victòria.

Cruel i dur desenllaç final per a un equip que ve d’una mala ratxa de resultats i nou cop moral per als lluisers. Del tant de García al final del partit tot va ser un vull i no puc, la sort i l’energia positiva estan lluny del CCE, toca acostar-se a la sort d’una manera immediata, més treball, més concentració, més unitat i tranquil · litat, la unió fa la força i les ratxes s’acaben.

Fins ara l’actitud és perfecta, res a dir a això, es treballa al 100% i no és suficient, caldrà treballar al 120% per sortir de la crisi que és anímic i no de joc. Tot passa per una victòria que és a prop, arribarà!

 

 

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.