Torneig de Pasqua del CE Xilvar

Cartel del Torneo de Pascua del Ce Xilvar

El Club Esportiu Xilvar durant la Setmana Santa celebrarà un important torneig de futbol on ha mirat de reunir els club més representatius del nostre futbol base a Mallorca, també en l’atractiu de la participació de l’equip Calldetenes de Catalunya.

Els clubs que participaran el torneig juntament amb els nostres equips seran els següents: RCD.Mallorca,Atco.Baleares,Poblense,Manacor,La Salle,Cide,Constancia,Binissalem,Sineu, Calldetenes(Catalunya).

El torneig compta amb la presència de 29 equips participants, les categories participants serán les següents:

Pre-benjamí

Benjamí “1er any”

Benjamí “2on any”

Aleví “1er any”

Aleví “2on any”

Infantil – Cadet i Juvenil

El torneig consta de dues fases:

– Fase prèvia: de la categoria prebenjamí fins a aleví jugaran un partit per a poder disputar la final.

– Fase final: els dos equips guanyadors jugaran la final, mentre que els dos equips que han perdut jugaran el partit del 3er i 4art classificat.

Des de la categoria infantil fins juvenil, el format del torneig serà un triangular.

En cas d’empat, al finalitzar els partits es llançaran una tanda de 3 penals per equip o fins que hi hagi un guanyador, fins i tot a la final.

Les dades del torneig seran les següents: el torneig s’iniciarà dijous 28 de març a les 16h i la cloenda serà dissabte 30 de març aproximadament damunt les 20:15h.

Tots els partits seran dirigits per àrbitres del Comitè d’Àrbitres de Futbol de les Illes Balears.

Com a patrocinadors principals s’ha pogut aconseguir la col.laboració de la Coca-Cola i el Poliesportiu “Ses Comes” de Selva.

Desde l’organització del torneig volem convidar a totes les persones aficionades al futbol base que no deixin passar aquesta oportunitat de disfrutar d’aquest torneig que és celebrarà a Selva.

 

 

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.