Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 1 CE Alaior

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Santiago R Quevedo, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Raul Olives, Cristobal Galvez, Isaias Pons, Pedro Javier Olives, Oscar Sintes, Miguel Roman Pablo, Gabriel Llabres y Elliot Galan.

Sustituciones: Alberto Salvador por (min.44), Bernardino Andres por Carlos Segui (min.52), Jose Manuel por Oscar Sintes (min.52) y Zouhir Essounani por Cristobal Galvez (min.89)

CE Alaior: Gabriel Moll, Pedro Barber, Jaime Marti, Miguel Pons, Sergio Pons, Isael Andres, Juan Villalonga, Francisco Javier, Gerard Fuguet, Oscar Tuduri y Lluis Albert.

Sustituciones: Bartolome Huguet por Gerard Fuguet (min.65), Jonatan Segui por Isael Andres (min.85) y Eloy Murillo por Juan Villalonga (min.89)

Goles: 0-1 Gerard Fuguet (min 28)

Árbitro: Antonio Pons Mascaro. asistido por Julio Garcia Herreros y Daniel Mercadal Stevenson.

Tarjetas: Cristobal Galvez (amarilla, min 73) y Jose Manuel (amarilla, min 88) para el CCE Sant Lluis. Francisco Javier (amarilla, min 41), Pedro Barber (amarilla, min 61), Francisco Javier (amarilla, min 85) y Sergio Pons (amarilla, min 89) para el CE Alaior.

Comentario:

Barallats amb la victòria es troba l’equip Regional Preferent. Són ja 6 jornades consecutives que porten els de Moyano sense aconseguir sumar de tres en tres i això en una lliga tan igualada és una gran llosa. La visita del CE Alaior a Ses Canaletes era una trobada en què els locals tenien posades moltes esperances després del partit que van realitzar en la primera volta a Los Pinos. Però les coses no van sortir com esperaven.

Amb el mateix equip que la setmana anterior, a excepció de la parella de centrals, els locals van sortir al terreny de joc amb la idea clara de portar el pes del partit. Però davant es van trobar un conjunt albinegre que durant els primers 20 minuts de partit va tenir més claredat ofensiva que els blaus.

La trobada era un estira i arronsa constant sense cap dominador clar que aconseguís fer-se amb la maneta del partit. Les males decisions ofensives i la falta de mobilitat en atac tancaven les opcions de creació del conjunt de Moyano que es va trobar al conjunt de Meliá molt ficat dalt dificultant la sortida clara de pilota.

Sense ocasions en els primers minuts, els dos conjunts es mentalitza-van en realitzar una trobada perfecte en tasques defensives. Només en un parell d’ocasions en què l’assistent va decretar situació antireglamentària de la davantera local truncavan els únics rampells perillosos dels lluisers.

Era un cop dur, els albinegres realitzaven el primer xut a porta de la trobada amb èxit. El CCE va sortir noquejat del tant de Fuguet i va tenir uns minuts defalliment que va aprofitar el conjunt dels Pins per fer definitivament amb la maneta del partit en el que restava de primera part.

El pas per vestidors va fer reaccionar a la segona part als locals que notaven que el conjunt alaiorenc poc més havia de fer en atac amb el resultat a favor. Els canvis d’Alberto i Dino per Carlos i Osky van donar més empenta als de Moyano que van buscar fer-se amb el control del partit i intentar aconseguir la igualada.

La segona part va ser un monòleg lluiser en camp contrari, els albinegres trepitjaven zona ofensiva a diferents contraatacs però sense perill real per a la meta de Santi. En canvi, el CCE, atacava amb insistència però amb poc mordent. Massa joc directe i poc ús de bandes, a la llarga el van acabar pagant.

Només un xut d’Elliot amb el porter fora de lloc que va marxar molt desviat i un parell d’accions d’estratègia van poder acabar en gol. Però el partit anava morint i els blaus es veien impotents davant un CE Alaior que simplement esperar el final del partit sabent-sa vencedors del partit.

Toca trencar d’una vegada per totes la mala ratxa i seguir endavant. Es Castell és el proper destí per als de Moyano que busquen per fi uns tres punts que necessiten com el respirar.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.