Crónica Preferente: CE Ferreries 1 – 1 CCE Sant Lluis

imagen del partido

Alineaciones:

CE Ferreries: Antonio Bosch, Angel Pulido, Francec X Barber, Tomeu Alles, Juan Luis Sanz, Helenio Olives, Esteban Barber, Josep Ponsfabregas, Nil Melia, Fabricio Ricardo Miranda y Oscar Pons.

Sustituciones: Miguel Bosch por Tomeu Alles (min.64) y Miguel Caballo por Nil Melia (min.86)

CCE Sant Lluis: Santiago R Quevedo, Carlos Segui, Oscar Sintes, Jose Cardona, Miguel Roman, Juan Sola, Elliot Galan, Isaias Pons, Pedro Javier, Gabriel Llabres y Cristobal Galvez.

Sustituciones: Jose Manuel por Pedro Javier (min.48), Alberto Salvador por Juan Sola (min.51), Zouhir Essounani por Cristobal Galvez (min.85) y Ismael Segui por Elliot Galan (min.90)

Goles: 0-1 Cristobal Galvez (min 4) y 1-1 Fabricio Ricardo Miranda Gomez (min 74)

Árbitro: Pedro Jose Manzano Martinez. asistido por Wenderson Adao Da Silva y Magi Moll Pascual.

Tarjetas: Oscar Pons (amarilla, min 63), Helenio Olives (amarilla, min 75) y Angel Pulido (amarilla, min 89) para el CE Ferreries. Carlos Segui (amarilla, min 27), Jose Cardona (amarilla, min 33), Jose Cardona (amarilla, min 38), Jose Manuel (amarilla, min 70), Cristobal Galvez (amarilla, min 71), Alberto Salvador (amarilla, min 89) y Miguel Roman (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

S’ha convertit el quadre de JA Moyano en l’autèntica bèstia negra del CE Ferreries. Quatre partits disputats, tres empats i una victòria per al CCE és el global dels enfrontaments directes de la temporada 2012-2013. El partit d’avui diumenge era una trobada on els de Moyano volien trencar la mala ratxa de resultats obtinguts en les últimes jornades i tornar al camí del triomf. L’empat de la setmana anterior davant el CD Menorca va ser un cop de moral i no feia res més que reforçar la moral d’un conjunt que treballa a bon nivell però que paga molt cars els seus errors.

Els locals arribaven a la cita amb la possibilitat de fer-se amb el liderat de la categoria sempre que aconseguissin doblegar als lluisers. No ho van aconseguir, l’empat a un final va saber a poc als de Vadell que perden una oportunitat d’or de desbancar el CD Menorca de la privilegiada primera posició.

Amb l’ensurt al cos, els blaugranes van empènyer al CCE al seu camp, joc directe a la recerca del perillós punta local Juanlu ia esperar l’error de la defensa lluisera o l’encert del davanter blaugrana. Sabia el CCE de les intencions dels de Sant Bartomeu i amb un partit molt correcte i treballat evitava les ocasions locals.

La primera acció ofensiva clara, a part de l’ensurt inicial, va caure del bàndol lluiser i va acabar amb molt èxit. Pilota llarg de bili per al desmarcatge de ruptura de Cristòfor que es troba en el seu avanç al porter local Josep, que va tenir un error de càlcul en la seva sortida i que deixo la pilota morta perquè el lluiser només hagués d’empènyer la pilota al fons de les malles als 4 minuts.

El gol era or, calia jugar amb la pressió local, ho sabien i s’hi van posar. A partir d’aquest moment només hi va haver un equip sobre el camp, ofensivament parlant. Els blaugranes amb molt partit per davant i amb més necessitat van jugar el seu partit. Arpa, lliurament, pilota llarga i jugades d’estratègia eren les bases a utilitzar pels de Sant Bartomeu.

El rol dels dos equips era encara més clar. Tocava estar col · locats, solidaris, treballadors i buscar les contres per espantar i intimidar als blaugranes. El van entendre, el van buscar i gairebé ho van aconseguir.

Amb el 0-1 es va arribar al descans i l’avantatge per als visitants era mínima. Els locals van buscar encara més en els primers minuts la porteria d’un encertat Santi que evitava qualsevol possibilitat de gol local. Una bona mà a xut de Juanlu des de la cantonada de l’àrea petita va ser la millor ocasió de perill local abans del minut 74.

Servei de córner que bota Alberto per als lluisers, pilota que no aconsegueix rematar Cristóbal a la frontal de l’àrea, contraatac vertiginós de Miranda que aconseguia batre Santi. Els papers es van canviar per un moment i els de Vadell van aconseguir el que buscaven, l’empat que els donés esperances de victòria.

Amb l’empat al marcador, els de Moyano van seguir a la seva, l’empat no era dolent. Un home menys, partit com a visitants, molts minuts per davant i un quadre local que es jugava molt més que ells.

Va tornar a aparèixer Santi en el 85 per treure una bona mà en un altre remat blaugrana deixant l’empat definitiu al marcador i aconseguint un altre cop de moral per als de Ses Canaletes.

Bon resultat per les condicions de partit, competitiu partit amb un conjunt de la part alta i nou empat. El CCE es converteix en l’autèntica bèstia negra dels conjunts del cap de la classificació.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.