La Penya Barcelonista de Sa Pobla entrega productos a la Biblioteca Municipal

Foto de Familia en la Biblioteca

Amb motiu de la fira del poble, la Penya Barcelonista Sa Pobla (Mallorca), va fer acte d’entrega a la Biblioteca Municipal d’un lot de productes i artícles audiovisuals i a la vegada didàctics infantils , de temes barcelonistes.

L’acte fou presidit pel president de la Penya Pep Pascual acompanyat per diversos directius i socis i va contar amb la presència del Batle de Sa Pobla Biel Serra i altres membres del consistori local.

El simpàtic acte feu les delicies d’un notable grup de nins, petits culers i dels seus pares que els acompanyaren.

 

 

 

 

PB. Sa Pobla

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.