Santanyi: A. Lozano, Angel C., Xisco Garí(Donato min.46), Nico, Estelrich(Picó min.70), T. López, Lucho, Ganea, Simón, Raúl(J.Salvá min.79) y Trontxo.

Campos: Toni Mas, Toni Roig, Colau, Garí, Miguel López, Lirola, Toni Vidal(Ferragut min.53) Nigorra, Bonet(Edwin min.73), Agus y Joan Andre(B. Fullana min.57)

Goles: 0-1 min.42 Miguel López; 0-2 min.89 B. Fullana.

Árbitro: Albiol González.

Tarjetas: Amarillas al local Raúl y a los visitantes Toni Roig, Colau, Toni Vidal y Nigorra.

Partit que en la seva primera part va ser controlat per l’equip local, amb el domini al centre del camp i en ocasions, la més clara a càrrec de T. López que per Toni Mas. Encara seria el Camps qui en el minut 42 a càrrec de Miguel López rematava a la xarxa una falta lateral. A la segona meitat el santanyi el seguiria intentant encara que sense sort. El camps es dedicava a perdre tot el temps que podia i més, i en el minut 89, amb tot el santanyi buscant l’empat, B. Fullana en una contra posaria el definitiu 0-2.