Crónica 3ª Div.: Soller 1 – 2 Santanyi

Derrota del Soller ante el Santanyí

Alineaciones:

Soller: Lluis Quiros, Miquel Ramon, Gaspar Alemany, Miguel A Campins, Marcos Mayol, Juan Capo, Daniel M Polvorosa, Marc Tovar, Alejandro Sanchez, Leonel A Martinez y Alfredo Olivares.

Sustituciones: Pedro J Palou por Alfredo Olivares (min.46), Bartolome Reynes por Leonel A Martinez (min.78) y Ianis Ballester por Gaspar Alemany (min.88)

Santanyi: Angel Lozano, Angel Cerda, Francisco Gari, Andres A Nicolau, Bartolome Estelrich, Antonio Lopez, Luis P Gimenez, Cristian George, Simon Noves, Raul Fernandez y Mario Martinez.

Sustituciones: Juan Salva por Bartolome Estelrich (min.63), Miquel Sorell por Cristian George (min.84) y Juan Davi por Antonio Lopez (min.90)

Goles: 1-0 Marcos Mayol (min 60), 1-1 Juan Salva (min 75) y 1-2 Francisco Gari (min 85)

Árbitro: Raul Martin Garcia. asistido por Fco. Javier Martin Garcia y Juan Vega Martin.

Tarjetas: Alejandro Sanchez (amarilla, min 51), Marcos Mayol (amarilla, min 60), Lluis Quiros (amarilla, min 67) y Leonel A Martinez (amarilla, min 73) para el Soller. Mario Martinez (amarilla, min 20), Luis P Gimenez (amarilla, min 42), Andres A Nicolau (amarilla, min 58), Francisco Gari (amarilla, min 70), Angel Cerda (amarilla, min 73), Adrian Gonzalez (amarilla, min 78), Raul Fernandez (amarilla, min 81), Juan Salva (amarilla, min 86) y Francisco Gari (amarilla, min 89) para el Santanyi.

Comentario:

Els primers cinc minuts els dos equips s’han temptejat prenent la mesura, potser amb major domini local, però de seguida el Santanyí s’ha mostrat molt ben posicionat al camp s’ha assentat i ha pres el comandament del partit, tenint ocasions que no aconseguia materialitzar arribant al descans amb el 0-0 al marcador.

A la represa l’equip local ha sortit amb el porter suplent, però disposat a anar a pel partit i en la primera ocasió clara ha aconseguit el seu primer i únic gol, a partir d’aquí el Santanyí ha tret tot el seu poder i sense perdonar cap oportunitat d’acostar-se porta a aconseguit empatar el partit quan es fregava la mitja hora del segon temps, llavors el Sóller ha jugat la seva millor vasa traient a Reynes al terreny de joc, donant clares mostres de la seva qualitat, però no ha estat suficient per tombar al Santanyí, que havia vingut a la Vall a pels tres punts, veient compensat el seu esforç quan faltava poc més de cinc minuts perquè es complís el temps reglamentari

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.