Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 0 Norteño

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Santiago R Quevedo, Carlos Segui, Oscar Sintes, Jose Manuel Herrera, Raul Olives, Isaias Pons, Alejandro Ballesteros, Gabriel Llabres, Francisco Jesus Tortolero, Pedro Javier Olives y Zouhir Essounani.

Sustituciones: Elliot Galan por Zouhir Essounani (min.40), Francesc Josep por Carlos Segui (min.65), Omar Gomez por (min.67) y Bernardino Andres por (min.85)

Norteño: Carl Moritz, Josep Cardona, Hector Marques, Jordi Pons, Jose Maria, Juan Luis, Jaime Portero, Miguel Angel, Hector Mercadal, Aram Alzina y Jordan Sano.

Sustituciones: Gillermo Pascual por Carl Moritz (min.65), Victor Triay por Jordan Sano (min.70) y Marc Torres por Juan Luis (min.76)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri. asistido por Raquel Alles Moyano y Francisco Pelaez Jimenez.

Tarjetas: Francisco Jesus (amarilla, min 22), Isaias Pons (amarilla, min 60), Pedro Javier (amarilla, min 76), Alejandro Ballesteros (amarilla, min 85) y Francesc Josep (amarilla, min 86) para el CCE Sant Lluis. Miguel Angel (amarilla, min 71) y Jose Maria (amarilla, min 85) para el Norteño.

Comentario:

Empat sense gols i que sap a poc l’aconseguit ahir per l’equip Regional a la cinquena jornada de Copa que tancava la primera volta de competició. Era un partit important per tancar el primer tram de la competició copera, ja que una victòria estrenyeria la classificació general i amb l’empat aconseguit la setmana anterior a Ferreries podia suposar el cop definitiu a la millora general de les últimes dates.

El CCE, que a poc a poc va recuperant efectius, hi ha jugadors que encara no han debutat per motius personals, va millorant com a grup i corregint els errors que el van condemnar a les primeres jornades. La manca de punteria va marcar el tram final del xoc que va ser intens durant els 90 minuts i que els nostres van merèixer un resultat millor.Amb una primera part en què tots dos equips es van disputar el control del matx, van ser els de Moyano dels que van aconseguir fer-se amos de la pilota a partir del minut 25.

Els primers instants van ser de descontrol per ambdues parts encara que els locals es trobaven molt ben situats sobre el camp i només la falta d’encert en l’última passada donava lloc a que els fornellers es trobessin sense dificultats. Només als 12 minuts i amb un fort xut de bili va haver d’intervenir el porter visitant Jaume.A partir de l’esmentat minut 25 els locals anaven arribant però sense concreta cap ocasió a la meta visitant, Zouhir i Joshua ho van intentar en un parell d’ocasions però sense poder trobar algun company a qui assistir per a la rematada.

El pas pels vestidors va bé als locals que van aclarir les seves idees i buscar més profunditat. L’ocasió més clara fins al moment va arribar als tres minuts de la represa quan Joshua va encarar el porter forneller el va superar amb un regat però el seu disparar va ser tret des de la línia de gol per la defensa local. El ui! a les grades animava als blaus que el seguien intentant.

Bili de forta disparar tancar encara més als de Víctor Pérez en el seu camp però de nou Jaume aconseguia evitar el gol. En un córner va poder venir el gol però després de diversos remats i refusos la pilota no va aconseguir superar la línia de gol. A 10 minuts per al final de la trobada els blaus van tenir un parell d’ensurts en dos contraatacs que van poder avançar als fornellers però la falta de gol i el bon fer de la defensa local ho van evitar.

En aquest tram final, els nostres van aconseguir perforar la meta de Jaume però el gol va ser anul · lat per part del col · legiat Carbonell i la desesperació es va apoderar dels nostres davant la falta d’encert. Aquesta desesperació va provocar que la part final de la trobada es convertís en un vull i no puc per part dels de Moyano que va fer un bon partit però sense encert.

Trobada important per a les aspiracions lluiseras el de dissabte a les 16.30 H. a Ses Canaletes davant la UD Maó. Necessiten la victòria com el menjar per acabar de donar el pas definitiu en la seva evident millora de les últimes setmanes però que no acaba de concretar amb l’esperada i merescuda victòria.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.