Crónica 3ª Div.: Santanyi 0 – 0 At. Isleño

Empate sin goles del Santanyí ante el At. Isleño

Alineaciones:

Santanyi: Angel Lozano, Francisco Gari, Andres A Nicolau, Bartolome Estelrich, Antonio Lopez, Luis P Gimenez, Cristian George, Simon Noves, Raul Fernandez, Jaume Picornell y Juan Salva.

Sustituciones: Donato Cendros por Jaume Picornell (min.46), Juan M Ramos por Juan Salva (min.81) y Silvestre Vicens por Antonio Lopez (min.88)

At. Isleño: Carlos Jose, Jesus Fraga, Juan A Martinez, Miguel Ramon, Paolo Etamane, Angel F Ramirez, Victor Galera, Jose Ramon, Victor Hurtado, Javier Escandell y Cesar Valdes.

Sustituciones: Tomas S Rojo por Juan A Martinez (min.64) y Franco Lautaro por Carlos Jose (min.80)

Árbitro: Antonio Valverde Martinez. asistido por Miguel Morey Camara y Cristobal Cabanellas Reynes.

Tarjetas: Raul Fernandez (amarilla, min 44), Francisco Gari (amarilla, min 49) y Donato Cendros (roja, min 77) para el Santanyi. Victor Galera (amarilla, min 36) y Javier Escandell (amarilla, min 60) para el At. Isleño.

Comentario:

Partit que en la seva primera part va tenir molt poques ocasions, ja que l’única i més clara de tota la primera meitat va ser de Ganea a falta d’un minut per al descans. A la segona meitat ja hi va haver més ocasions, això si, qui va tenir més i de més clares va ser l’equip local. Al minut 61 el local Ganea fallaria un penal, comesa sobre el davanter J.salvá. Al minut 78, se li complicaria el partit el conjunt local, ja que va ser expulsat Donato, per agredir un contrari. El santanyi ho va intentar fins al final, però sense sort. Un punt més per al conjunt local, que segueix sumant encara que aquesta vegada no va tenir sort per poder emportar-se els tres.

Pakete Juts para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.