Crónica 2ª División B: Espanyol 1-0 At Baleares

L'Espanyol B aconsegueix una victòria merescuda davant d'un complicat Atlético Baleares

El At Baleares pierde con el Espanyol

Fitxa tècnica

Espanyol B: Germán, Nacho Heras, V.Armero, Merchán, Jorge (Elton, min.58), De Amo, Lobato, Fran Miranda (Paul Quaye, min.75), Seguin, Pino (Cubillas, min.67) i Mario Ortiz.

Atlético Baleares: Ian, Sastre, David Sánchez, Dani Guillen, Moutinho (Cristian, min.63) Perera, Samuel, Mathias, Rojas, Xavi Molina i Roque (Juanpe, min.75).

Gols: Víctor Armero (min. 86)

Àrbitre: Sr. Pintado Calero (Col. Valencià). Ha amonestat a Jorge (min.57), Fran Miranda (min.67) i Sastre (min. 87).

Incidències: Prop de 800 persones a la Ciutat Esportiva.

Comentario:

Bon partit dels jugadors de Raúl Longhi que van posar punt i final a la mala dinàmica de les últimes jornades, guanyant per 1-0 a l’Atlético Baleares. La primera meitat del partit va ser d’allò més intensa, amb arribades i ocasions per part dels dos equips. L’Espanyol va ser qui en els primers 35 minuts de joc es va mostrar més sòlid sobre la gespa, amb múltiples ocasions de gol per inaugurar el marcador. En els últims instants del primer temps, l’Atlético Baleares va aprofitar les jugades d’estratègia i les contres per posar a prova a la defensa blanc i blava. Al segon temps, l’Espanyol es va tornar a fer amb el control partit i va tancar al conjunt balear a la seva àrea. Finalment, al minut 85 l’àrbitre del partit va decretar els onze metres per unes mans dins l’àrea del conjunt balear. Un penal que Víctor Armero es va encarregar de transformar i donar així la victòria a l’Espanyol B.

En el primer tram de partit els homes de Longhi van aconseguir imposar el seu estil per sobre els balears amb un joc de toc i dominant l’esfèric. La primera ocasió no va trigar en arribar, i al minut cinc de joc, Pino es va plantar davant del porter visitant que va aconseguir desviar la pilota i enviar-la a córner. A la sortida del mateix, Fran Miranda va connectar un bon cop de cap entre els defensors que es va perdre per poc sobre del travesser. Passat el primer quart d’hora, Pino va servir-se d’una bona jugada personal de Merchán per la banda per tornar a posar a prova a Ian, aquesta vegada però, la pilota va ser interceptada per un defensor i va sortir desviada.

La ocasió més clara del primer temps pels blanc i blaus també va tenir a Pino com a protagonista, després d’aprofitar una badada en defensa de l’equip illenc, el davanter espanyolista va provar de sorprendre al porter rival amb una vaselina però, de nou Ian, es va estirar prou com per caçar la pilota. En els últims minuts de la primera meitat, el partit va entrar en una fase de descontrol amb moltes anades i vingudes per part dels dos conjunts. Això va beneficiar especialment a l’Atlético Baleares, ja que es va servir de les contres i les jugades a pilota aturada per arribar amb cert perill als dominis de Germán. El porter blanc i blau però, va estar segur en tot moment, especialment davant d’un xut a boca de canó del davanter balear Moutinho que Germán va desviar amb una gran parada a córner. La defensa també va acompanyar l’actuació del porter i es va mostrar sòlida en les arribades perilloses a l’àrea blanc i blava. Malgrat les ocasions d’uns i altres, el partit va arribar al descans amb empat a zero en el marcador.

Just després de la represa, els homes de Longhi van gaudir de dues grans ocasions per avançar-se però en els dos casos, es van topar amb l’encert del porter mallorquí. Primer Pino, amb una pilota morta dins l’àrea, i tot seguit, Armero amb un potentíssim xut lluny de l’àrea que no es va col·lar per poc per l’escaire esquerra de la porteria balear.

L’Espanyol va recuperar les sensacions del primer tram de partit i va tornar a tenir el control de la pilota mentre el conjunt balear esperava darrera. Amb el pas dels minuts, la pressió blanc i blava es va fer més forta, dificultant la sortida del rival i recuperant la pilota amb certa facilitat. Elton va provar en dues ocasions de sorprendre el porter amb xuts potents però no va trobar el premi del gol.

La jugada clau va arribar al minut 40 de la segona part del partit, quan l’àrbitre va assenyalar penal per mans d’un defensor balear. Víctor Armero va ser l’encarregat de convertir la pena màxima i posar l’1 a 0 al marcador.

No hi va haver temps per més i el partit es va acabar amb aquest resultat, amb victòria pel filial blanc i blau que d’aquesta manera es retrobava amb la victòria després de les últimes jornades.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.