Homenatge a Bonet de «ses pipes»

Bonet de «Ses Pipes»

La Federació de Penyes de l’Atlètic Balears, va fer entrega fa unes setmanes a Bonet de ses Pipes d’una camiseta commemorativa del 50è aniversari de l’Estadi Balear amb motiu del seu 83è aniversari que complirà enguany.

A la imatge podeu veure Miquel Pou i Lluc Martorell fent entrega de la camiseta personalitzada amb el seu nom i amb el número 83.

Joan Bonet Nadal (Bonet de ses Pipes) va néixer a Manacor l’any 1929 però des de 1941 viu a Palma. És un artesà de les pipes des de que es va incorporar al taller dels seus pares. Va fundar el Pipa Club d’Espanya i ha escrit diversos llibres sobre la Pipa.

Federació de Penyes de l´Atlètic Balears

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.