Partit solidari al Camp d’Esports amb la 3a edició del «Ningú fora de joc»

Entrega de premios

El Camp d’Esports ha estat l’escenari aquesta tarde del triangular solidari “Ningú fora de joc”, que celebra ja la tercera edició. El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha participat en aquest partit benèfic, organitzat per l’Associació Agrupa’t, amb el suport de la Paeria, entre altres entitats col·laboradores. Els equips que han jugat aquest triangular estaven formats per una selecció del SD Huesca, una selecció de jugadors de Primera i Segona Divisió A, i el Lleida Esportiu. El col·legiat lleidatà, Xavier Estrada, ha arbitrat aquest partit, que ha recaptat diners amb l’entrada simbòlica de 5 euros, per tirar endavant projectes de l’entitat que estan en perill per la situació econòmica actual.

Amb motiu d’aquesta jornada, també ha tingut lloc el 1r Torneig de futbol infantil. El Lleida Esportiu és l’equip que s’ha emportat el guardó d’aquesta primera edició de la competició. El conjunt blau ha disputat la final amb el Bordeta (3-2) al Camp d’Esports, després que les semifinals quedessin amb els marcadors: Bordeta 1 – Pardinyes 0 i Lleida Esportiu 3 – Balàfia 0. Al matí, han tingut lloc al Municipal de Gardeny la fase de grups, en què hi ha participat 8 equips en total, amb partits de 25 minuts.

El regidor d’Esports ha participat en el lliurament de premis que s’ha fet en acabar el torneig i abans de començar el triangular.

L’Associació Agrupa’t, Agrupació de Persones entorn les Adiccions als Tòxics, treballa des de fa més de 10 anys coordinadament amb l’Hospital Santa Maria per la millora de la qualitat de vida i la reinserció social de les persones que pateixen o han patit problemes de drogodependències. Treballen en diversos projectes, com “Acollida, acompanyament i ocupació de lleure”, “Reforç, suport i motivació personal” i “Inserció socio-laboral. Empresa d’Inserció SEMAIHA”. Un dels seus eixos principals és aquest procés de recuperació, la pràctica del futbol que suposa als usuaris una eina potent de superació personal, cohesió social i enfortiment de la salut individual i comunitària.

Pera de Lleida

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.