La Penya Barcelonista Els Tamarells i la Penya San Mamés de Felanitx celebren un acte d’agermanament abans de la Final de Copa del Rei

La Penya Barcelonista Els Tamarells i la Penya San Mamés de Felanitx celebren un acte d'agermanament abans de la Final de Copa del Rei

Amb motiu de la Final de la Copa del Rei, que tindrà lloc aquest divendres a Madrid, la Penya Barcelonista Els Tamarells i la Penya San Mamés de Felanitx (Ath. Bilbao) celebren un sopar d’agermanament entre els seus socis i aficionats, l’acte tindrà lloc en el Cercle Recreatiu de Felanitx.

La Penya Els Tamarells celebra aquest any el seu desè aniversari, mentre la San Mamés és de les més antigues de l’illa de Mallorca, amb 28 anys d’història. Uns trenta socis de la Penya Barcelonista Els Tamarells, molts d’ells socis del F.C. Barcelona, i varis socis de la Penya San Mamés seran aquest divendres a l’Estadi Vicente Calderón de Madrid, per a donar suport als seus equips.

En la fotografia, els presidents Joan Adrover (Penya San Mamés) i Sebastià Oliver (P. B. Els Tamarells) es desitgen sort abans de la final.

RD

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.