Bars on poder veure el CD Mirandés – At. Balears

.
La federació de penyes de l’Atlètic Balears informa d’una sèrie de bars on podreu veure el partit del pròxim diumenge 20 de maig, corresponent a l’anada de la primera eliminatòria d’ascens a Segona Divisió A. Els bars següents són seu de diferents penyes que pertanyen a la federació:

A Palma:

• Bar Maranto (C/ 31 de desembre, 29). Per cada gol que marqui l’Atlètic Balears es convidarà a una “canya” de cervesa. També en cas de guanyar, es convidarà a una copa de cava.

• Bar Central (C/ Regal, 61, Son Gotleu, Palma). A partir de les 11h tothom que vulgui seguir el partit s’instal•laran 2 pantalles i la “canya” de cervesa anirà a 1 €.

• Bar Blanquerna 65 –pròximament penya- (C/ Blanquerna, 65). Zurito + pintxo especial per 1,5 €.

A Sa Pobla:

• Bar Rapinya (C/ Plaça, 13). La gent de sa Pobla està convidada per anar a veure el partit a aquest bar. Al final del partit es sortejarà entre els assistents una entrada pel partit de tornada a l’Estadi Balear.

A Porreres:

• Bar es Pont (Ronda de Porreres, 19 A). La penya blanc-i-blava de Porreres convida a tots els balearicos que vagin al bar es Pont per veure tots junts el partit.

Igualment, la penya Atletic Baleares que no pertany a la federació, convida a tots els balearicos a anar al Restaurant de s’Escorxador (C/ Emperadriu Eugènia, 6, Palma – al centre comercial i cultural de s’escorxador) per veure el partit a partir de les 11:30.

Vos recomanam que assistiu amb roba blava, banderes, bufandes, etc a qualsevol d’aquests bars.

Federació de penyes de l´Atlètic Balears

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.