Crónica Preferente: CD Menorca 2 – 1 CCE Sant Lluis

CD Menorca: Luis Pons, Maykol Giraldez, Sergio Riudavets, Jose Luis, Ricard Cloquells, Marc Rovellada, Enrique Pacheco, Francisco Cardona, Juan Jose, Jonathan Martinez y Oscar Pons.

Sustituciones: Victor Finestres por Marc Rovellada (min.53), Juan Morcillo por Juan Jose (min.57), Juan Sola por Victor Finestres (min.72) y Hermes Wilber por Enrique Pacheco (min.75)

CCE Sant Lluis: Santiago R Quevedo, Carlos Segui, Oscar Sintes, Alberto Navarro, Alvaro Rotger, Bernardino Andres, Cristobal Galvez, Isaias Pons, Noe Fernandez, Kevin Gerardo y Raimon Dordalmercadal.

Sustituciones: Miguel A Sintes por Bernardino Andres (min.46) y Diego Fernando por Kevin Gerardo (min.78)

Goles: 1-0 Juan Jose (min 15), 1-1 Noe Fernandez (min 21) y 2-1 Jonathan Martinez (min 30)

Árbitro: José Juan Martín López. asistido por José Paul Esteve Hind y Raquel Alles Moyano.

Tarjetas: Sergio Riudavets (amarilla, min 26), Jonathan Martinez (amarilla, min 45), Jose Luis (amarilla, min 68) y Luis Pons (amarilla, min 71) para el CD Menorca. Carlos Segui (amarilla, min 25), Alberto Navarro (amarilla, min 30), Cristobal Galvez (amarilla, min 45), Raimon Dordalmercadal (amarilla, min 75), Oscar Sintes (amarilla, min 86) y Alvaro Rotger (amarilla, min 90) para el CCE Sant Lluis.

Derrota immerescuda segons sembla durant els 90 minuts del CCE d’Alfonso Rico que es presentava a l’estadi maonès amb la il · lusió i convenciment que podia treure alguna cosa positiva d’un partit on els nostres van acudir amb 14 jugadors a causa de les nombroses baixes per lesions i targetes.

Va començar el partit amb un Sant Lluís massa enrere deixant sortir als locals a plaer des del darrere cosa que va fer que aquests agafessin la batuta del mig camp sense deixar que ni Isaïes ni Kevin poguessin fer-se amos de la pilota i patint molt per les bandes on només Osky es feia fort pel seu costat. Sense arribar amb molt perill es veia que el Menorca podia marcar en qualsevol moment i així va ser una bona jugada de Ricard per banda on va marxar de dos jugadors visitants i el seu centre l’aprofito molt bé Juan José per marcar el primer gol del partit, corria el minut 15 i tocava remuntar.Si una cosa tenen els nostres, és que mai s’enfonsan, tornant-lo a demostrar en el minut 17. Ocasió claríssima per Noè però el seu xut va sortir per sobre del travesser per poc. Tan sols 4 minuts després pujaria el 1-1 al marcador, passada entre línies de Kevin per Noè que elimina el porter local i introdueix la pilota a la porteria mahonesa. Partit empatat i tornem-hi. El CCE achuchaba molt mes, arribava a la porteria defensada per Oscar però no concretava l’última passada, Isaïes I Kevin no es trobaven còmodes, A Cristóbal li costava entrar en joc i Raimon no tenia el seu millor dia. Tot i així, l’equip posava força perquè el domini del Menorca no es concretés amb gols però en el minut 30 un penal comès per Alberto faria que Jonathan posés el 2-1 en l’electrònic.

El pas per vestidors va agradar gaire als nostres, el tècnic lluiser va donar entrada a Migue per Dino al centre del camp, ordenar pressió a dalt tapant la sortida en curt de pilota i les bandes del Sant Lluís es veien molt actives, Raimon pas de lateral i Osky tenia més arribada a dalt, ara era el Menorca el qual no es trobava còmode Isaïes Kevin i Migue es van fer amos del mig camp i ara si el partit semblava una altra cosa. Al minut 60 ocasió per Alberto en una sortida de córner on capcineig fora per poc i en el 75 un altre cop Alberto amb el porter batut capcineig i la pilota va sortir fregant el pal, Álvaro també va estar a punt d’igualar el partit amb una urpada en el 85 que el porter local molt ben col · locat drecera amb problemes.

El col · legiat de la trobada va decretar el final del mateix i amb això dels tres punts per als de Juan Romero. Els nostres per la seva banda van enfilar el camí a vestidors amb la sensació que van merèixer més pel demostrat però la realitat és la que és i els tres punts es van quedar a Maó.