Torna “4-4-2″ a IB3 Televisió

Tolo Ramón, Nereida Anglada i Tomeu Maura

IB3 Televisió estrena dissabte, 3 de març, a les 13.00 h, la segona etapa del programa 4-4-2, presentat i dirigit per Tomeu Maura, amb la menorquina Nereida Anglada com a copresentadora, i amb els comentaris tècnics de Tolo Ramón.

El programa conjuga l’esport amb l’humor més esbojarrat a través d’un equip propi d’actors que faran diferents esquetxos sorprenents i inesperats que aportaran a l’actualitat de l’esport un punt de vista diferent i divertit.

Ens oferirà cada dissabte al migdia, l’anàlisi previ del cap de setmana futbolístic i com a novetat d’aquesta nova etapa, 4-4-2 donarà especial atenció a la nova rivalitat del Reial Mallorca i l’Atlètic de Balears com també es podran preveure els resultats esportius amb el nostre consultori astrològic amb Pau Pol, interpretat per Juan Carles Bestard.

IB3tv.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.