Crónica Regional Menorca: Norteño 6 – 1 CCE Sant Lluis

El CE Sant Lluis goleado por el Norteño

Alineacions

Norteño CF: Cris, Timo (Helenio 66 ‘), Melitón, Seguí, Cardona, Toyo, Orfila (Montes 74′), Josito, Edgar (Bonet 78 ‘), Martínez (Torres 66′) i Juanlu Sanz.

CCE SANT LLUÍS: Fer, Carlos (Migue 74 ‘), Cristian, Álvaro, Donato, Dino (Kevin 60′), Manu (Fernando 73 ‘), Isaïes, Oscar, Cristóbal i Noé (Medir 73′).

GOLEJADORS: 1-0 Min 1 Edgar, 1-1 Min 8 Isaïes, 2-1 Min 31 Martínez, 3-1 Min 34 Orfila, 4-1 Min 64 Juanlu Sanz, 5-1 Min 67 Juanlu Sanz, 6-1 Min 89 Helenio.

ÀRBITRE: Francisco Navarrete Quesada, auxiliat a les bandes per Willi Castell i Raquel Allés.

Comentari:

Massa correctiu segons sembla en el terreny de joc, dos gols d’estratègia consecutius en només 3 minuts (31′ i 34′) i dos gols més en altres tants minuts (64′ i 67′) van decantar la balança de manera descarada per un Norteño CF en hores baixes. Però les hores baixes no es van notar ahir a Las Arenas i amb un inici de partit de gran potència física per part de tots dos conjunts, va fer que fos molt entretingut per a l’espectador mentre la igualada va romandre al marcador.

Es plantava el CCE a Fornells després de vèncer en la jornada anterior a l’UE Sami a Ses Canaletes i amb les idees molt clares sobre quins eren els seus punts forts i febles i quins els del seu rival. Els fornellers, equip aspirant a tot en aquesta Lliga, utilitzen la fortalesa física dels seus jugadors i el seu joc directe per lligar de mans als seus rivals, però en aquesta ocasió els de Alfonso Rico van saber posar-se a la seva altura durant els primers 30 minuts de trobada i fins i tot van gaudir de millors moments que el seu contrincant que van poder canviar el signe del partit.

Minut 1, primera jugada a pilota aturada, punt fort del seu rival, que acaba en el 1-0 obra d’Edgar. Començaven malament les coses, però la fortalesa mental dels lluisers no els treia del partit. Minut 8, pilota sense aparent perill per als locals que l’lluiser Cristóbal es resisteix a lliurar al seu rival i penal absurd però clar del central Cardona. El col · legiat de la trobada va decretar la pena màxima però no va considerar expulsar el central en una situació que els lluiser reclamen per ser l’últim home. Isaïes, en ratxa golejadora en les últimes jornades, s’encarrega de transformar el penal i iguala la contesa només set minuts després del gol inicial.

A partir d’aquest moment, els de Rico es van veure capacitats per aconseguir la victòria i van demostrar coratge, entrega i punt d’honor per plantar cara a un rival que no se sentia còmode portant el pes del partit. Duel de titans al centre del camp on només Martínez, per part local, donava una mica de sentit al joc, movent-se molt bé entre línies i ocupant a la perfecció els espais deixats pels seus companys. La defensa visitant es trobava segura i contundent veient la qualitat ofensiva dels locals que en cap moment aconseguien enllaçar alguna jugada de perill per a la meta de Fer.

En arribar el minut 31 de partit tot va canviar, servei de falta local i Martínez avançava als seus de nou en una altra jugada d’estratègia. El gol no feia justícia al treball dels lluisers i feia cruel la derrota. Més cruel encara es va tornar quan en el 34, el exlluiser Orfila, en un córner, tornava a perforar la meta de Fer posant el 3-1 al marcador que va caure com una llosa als de Rico.

Després del descans, els nostres van sortir convençuts que si recuperaven les sensacions dels primers trenta minuts de trobada podrien tenir opcions de treure alguna cosa positiva de les Arenes. Juanlu Sanz es va encarregar pel sol de liquidar el partit en només tres minuts més, els que van del 64 al 67 amb dos gols que tancaven la trobada de manera dura per als nostres.

D’aquí al final del partit, poca cosa més es va veure, un CCE que no es trencava tot i el resultat i el 6-1 obra d’Helenio en el 89.

Toca seguir, la UD Maó espera la setmana que ve, en una trobada on els nostres se senten capacitats de doblegar a l’històric equip maonès.