Crónica Preferente: At Villacarlos 2 – 1 CCE Sant Lluis

At Villacarlos: Antonio Manuel, Jose Ramon, Miguel Roman, Julian Andres, Santiago Morro, Pedro Garcia, Francisco Miguel, Ramon Ortega, Alejandro Fernandez, Santiago Borras y David Morenosimonet.

Sustituciones: Ruben Ferra por Alejandro Fernandez (min.46), Lorenzo Torrus por Santiago Borras (min.58) y Adrian Gomez por Santiago Morro (min.70)

CCE Sant Lluis: Santiago R Quevedo, Alberto Navarro, Carlos Donato, Cristian Babadac, Alvaro Rotger, Bernardino Andres, Cristobal Galvez, Isaias Pons, Noe Fernandez, Jose Manuel y Raimon Dordalmercadal.

Sustituciones: Oscar Sintes por Raimon Dordalmercadal (min.55), Alex Medir por Bernardino Andres (min.60) y Fernando Gomez por Cristobal Galvez (min.89)

Goles: 1-0 Ruben Ferra (min 60), 1-1 Isaias Pons (min 83) y 2-1 Pedro Garcia (min 88)

Árbitro: Francisco Pelaez Jimenez. asistido por Raquel Alles Moyano y Antonio Gómez Varó.

Tarjetas: Santiago Morro (amarilla, min 44) y Ruben Ferra (amarilla, min 74) para el At Villacarlos. Alberto Navarro (amarilla, min 15), Cristobal Galvez (amarilla, min 27), Alex Medir (amarilla, min 71), Cristian Babadac (amarilla, min 89) y Santiago R Quevedo (roja, min 89) para el CCE Sant Lluis.

Quan un equip es troba en una dinàmica positiva de resultats, qualsevol cosa que li passa és al seu favor però quan aquesta dinàmica és negativa li passa el contrari. Això va ser el que li va passar al CCE en la seva visita al Municipal d’es Castell en la trobada corresponent a la jornada 7 on un gol de Pedro García al minut 88 va acabar amb les possibilitats de puntuar l’equip d’Alfonso Rico.

Arrencava l’encontre amb un CCE atrevit, amb les línies molt juntes i pendents en tot moment de qualsevol possible acostament a la porteria de Santi. Els primers minuts van passar sense pena ni glòria veient-les venir tots dos contendents però amb els locals portant el pes del partit per la seva condició local. El CCE, anava perdent la seva bona col · locació inicial sobre el camp a mesura que passaven els minuts a causa del bon fer groc i la velocitat de pilota que li donava a la trobada els pupils de Víctor Pérez. La superioritat local els va fer disposar d’un parell d’ocasions clares per avançar-se al marcador, la primera després d’un llançament de falta lateral de Pedro García que no va aconseguir rematar cap company i la segona després d’una passada en profunditat per Borrás en el qual el porter lluiser va haver de sortir de la seva àrea per desbaratar el perill.

El CCE per la seva banda ho intentava amb un parell d’avenços per cada banda, en les quals Cristòbal i Raimon no aconseguien finalitzar correctament.En els últims minuts de la primera part, els nostres aconseguien trobar la situació en el camp ideal per poder canviar el rumb de la trobada però quan millor es trobaven va arribar la interrupció del descans que semblava perjudicar els interessos lluisers.

Després de la represa els nostres van seguir amb la mateixa tònica que al final del primer acte però ara amb una mica més de vocació ofensiva. Cristóbal va tenir el 0-1 en un parell d’ocasions amb una arribada en velocitat en la qual va definir malament i una altra en colpejar des de l’interior de l’àrea que López va desbaratar. Però en el minut 60 i després d’un fort xut des de la vora de l’àrea de Ferrà, la pilota impacte en un defensa blavós i es va introduir després d’una paràbola a la meta de Santi. El gol no feia justícia pel que es veu durant l’inici de la segona meitat però era una realitat que s’havia de superar. Amb el carrusel de canvis en tots dos conjunts, els de Alfonso Rico van buscar amb interès la igualada, Osky va entrar per Raimon i Medir per Dino per cercar el major control del partit al centre del camp i bé que ho van aconseguir perquè els acostaments amb perill portaven color visitant.

Els locals per la seva banda van poder sentenciar en un altre xut de Ferrà des idèntica posició que en el gol però en aquest ocasió el pal va evitar el que podia haver estat la sentència. Els grocs es trobaven incòmodes pel assetjarment dels de Rico que per fi van aconseguir la igualada després d’una centrada en banda de Osky que Isaïes arribant des de la segona línia va aconseguir avançar-se a la sortida de López i anotar el 1-1 als 83 minuts.Després del gol, els nostres no es van conformar i van seguir buscant la meta groga amb un contraatac de dos per a tres portat per Cristóbal que no van aconseguir concretar.

I després del possible 1-2 va arribar el gol que resoldria el partit quan Pedro García va rematar al fons de la xarxa una centrada en banda contraria que ningú va aconseguir aclarir i ell arribant des del darrere anotava el definitiu 2-1 per als locals. Després del gol, els nostres ho van seguir intentant però no van aconseguir la merescuda igualada i van haver de tornar de buit cap a casa.

Ara toca partit contra la UE Sami a Ses Canaletes en una trobada ajornada al seu dia per la neu, una bona oportunitat per aconseguir girar el factor sort i veure les coses des d’una altra perspectiva.