Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 2 CD Menorca

CCE Sant Lluis: Carlos Segui, Raimon Dordalmercadal, Alberto Navarro, Alvaro Rotger, Bernardino Andres, Isaias Pons, Cristobal Galvez, Noe Fernandez, Alex Medir, Oscar Sintes y Fernando Gomez.

Sustituciones: Cristian Babadac por Bernardino Andres (min.46) y Kevin Gerardo por Alex Medir (min.64)

CD Menorca: Luis Pons, Maykol Giraldez, Jose Luis, Jose Javier, Enrique Pacheco, Francisco Cardona, Ricard Cloquells, Santiago Cabiro, Victor Finestres, Alberto Salvador y Oscar Pons.

Sustituciones: Miquel Crespi por Francisco Cardona (min.43), Hermes Wilber por Alberto Salvador (min.86) y Juan Sola por Victor Finestres (min.89)

Goles: 0-1 Francisco Cardona (min 2), 0-2 Enrique Pacheco (min 3) y 1-2 Alberto Navarro (min 35)

Árbitro: Julio Garcia Herreros. asistido por Luis Grande Mercadal y Antonio Gómez Varó.

Tarjetas: Alvaro Rotger (amarilla, min 39), Cristobal Galvez (amarilla, min 50), Alberto Navarro (amarilla, min 54), Lorenzo Rotger (amarilla, min 73), Oscar Sintes (amarilla, min 73), Raimon Dordalmercadal (amarilla, min 88) y Kevin Gerardo (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis. Jose Javier (amarilla, min 34), Maykol Giraldez (amarilla, min 38), Enrique Pacheco (amarilla, min 83) y Miquel Crespi (amarilla, min 89) para el CD Menorca.

Uns primers 5 minuts d’encert visitant van marcar l’esdevenir de la trobada que van disputar el dissabte a la tarda els equips de categoria regional del CCE Sant Lluís i el CD Menorca. Un partit important per als d’Alfons Rico que venien de realitzar una molt bona setmana d’entrenaments i que volien brindar la victòria al públic assistent al Municipal de Ses Canaletes. No va poder ser encara que no va ser perquè no ho van intentar.

L’espectador encara no s’havia assegut quan Cardona avançava als visitants als 2 minuts en una acció reclamada com a falta pels locals que el col · legiat de la trobada no considera així. Malament començavan les coses, però els nostres un equip fort amb caràcter no tenien intenció de venir-se a baix. Però un minut després, Pacheco posava el 0-2 i els nostres començaven a veure fantasmes del passat. Els de Alfonso Rico no començaven com esperaven però van saber fer un pas endavant i començar a pensar en positiu, quedaven 87 minuts per donar la volta al marcador.

I a això van anar, Isaïes i Medir controlaven el mig camp i els demés els acompanyaven amb gran ímpetu i una actitud excel · lent. Es veien capaços de donar la volta al marcador però sabien que no podien baixar la intensitat davant d’un jove rival que volia sortir a la contra per tancar el partit. Alberto donava esperances als nostres amb el 1-2 als 35 minuts que veien l’empat més a prop. Álvaro de fort xut feia ressonar el pal de la meta d’Oscar a la millor ocasió de la primera part, gol a part. L’encontre era el típic de la categoria, força, desgast físic, molt contacte i en ocasions, bon joc.

Després del descans els nostres van sortir encara més decidits en atrinxerar als visitants al seu camp i ho estaven aconseguint amb el pas dels minuts però el gol no arribava. Tres o quatre llançaments a pilota aturada amb rematada per part local posaven el ui! a la grada i en les banquetes. Seguien picant pedra i donant-ho tot però no aconseguien l’anhelat empat. Els visitants per la seva banda seguien amb la intenció de matar el partit a la contra i gairebé ho van aconseguir, però un molt segur Fer ho evitava. Ja en el temps de descompte Noè va poder aconseguir l’empat amb un cop de cap que va marxar fora i Isaïes amb un xut que Oscar molt segur va aconseguir aturar.

Final del partit però sensacions positives, l’equip havia tret el seu caràcter i a punt va estar d’aconseguir un punt que havia merescut per la seva entrega. CD Migjorn és la propera estació, toca passar pàgina i pensar ja en ells.