Crónica 3ª Div.: Campos 0 – 1 Santanyi

El Campos no puede con el Santanyi
El Campos no puede con el Santanyi

Alineaciones:

Campos: Antonio Mas, Antonio Roig, Pablo Pascual, Jose Maria, Jose M Sanchez, Antonio Vidal, Antonio Nadal, Javier L Lirola, Antoni Bonet, Jaime Vidal y Matias M Aguirre.

Sustituciones: Guillem P Nigorra por Antoni Bonet (min.53), Marcos Martinez por Matias M Aguirre (min.53) y Nicolas Mercadal por Javier L Lirola (min.77)

Santanyi: Javier Linares, Raul Fernandez, Mario Martinez, Daniel Camacho, Andres A Nicolau, Luis P Gimenez, Cristian George, Fernando Garcia, Francisco J. Diego, Simon Noves y Ignacio Azcona.

Sustituciones: Luis Perez por Mario Martinez (min.59), Juan Amengual por Ignacio Azcona (min.82) y Jaume Barcelo por Cristian George (min.88)

Goles: 0-1 Cristian George (min 68)

Árbitro: Gabriel Flaquer Rey.

Tarjetas: Antonio Vidal (amarilla, min 89) y Antonio Mas (amarilla, min 90) para el Campos. Luis Perez (amarilla, min 86) para el Santanyi.

Comentario:

Partit disputat avui dematí a les dotze, per motiu de les Beneïdes de Sant Antoni que a Campos tenen lloc avui capvespre.

El derbi d’aquesta segona volta contra el Santanyí ha acabat amb victòria de l’equip visitant per un gol a zero marcat per en Cristian, gol amb polèmica, ja que l’equip local ha reclamat dues faltes abans de què la pilota acabàs en el fons de la porteria local.

Després el partit ha seguit amb polèmica ja que l’àrbitre s’ha menjat un penalti per unes mans clares d’un jugador santanyiner, que ha acabat pitant falta a favor del Santanyí, en una decisió no entesa ni per l’equip local ni per la gent que estava mirant el partit.

Dir que a la primera part l’encontre ha estat molt igualat, sense cap ocasió de gol, i a on s’ha vist a dos equips lluitant de tu a tu. Després a la segona part, l’equip local ha tengut l’oportunitat d’avançar-se en el marcador, mitjançant en Jaume Vidal, que ha rematat a porta una pilota que hi havia dins l’àrea i quan ja havia superat en Linares, un defensa visitant ha evitat que entràs damunt la retxa de gol.

I a continuació, el Santanyí ha aprofitat la seva ocasió marcant el gol amb la polèmica ja esmentada, i que li ha permès dur-se’n els tres punts.

En definitiva, tres punts més pel Santanyí i el Campos que es despenja dels llocs capdavanters.

RD para Fútbol Balear

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.