Crónica Preferente: CE Alaior 4 – 0 CCE Sant Lluis

Derrota contundente del Sant Lluis ante el Alaior

CE Alaior: Gabriel Moll, Sergio Pons, Pablo Pons, Francisco Javier, Aitor Pons, Victor Lorenzo, Isael Andres, Vicent Perez, Gerard Fuguet, Alejandro Sintes y Miguel Pons.

Sustituciones: Elliot Galan por Francisco Javier (min.28), Antonio Sintes por Isael Andres (min.67) y Alex Esbert por Vicent Perez (min.78)

CCE Sant Lluis: Santiago R Quevedo, Carlos Segui, Carlos Donato, Alberto Navarro, Alvaro Rotger, Isaias Pons, Noe Fernandez, Cristobal Galvez, Marc Pons, Raimon Dordalmercadal y Oscar Sintes.

Sustituciones: Iñaki Moll por Carlos Donato (min.45), Kevin Gerardo por Marc Pons (min.67) y Alex Medir por Noe Fernandez (min.68)

Goles: 1-0 Elliot Galan (min 36), 2-0 Elliot Galan (min 67), 3-0 Gerard Fuguet (min 82) y 4-0 Alex Esbert (min 86)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri. asistido por Cándido Lucero Sánchez y Daniel Mercadal Stevenson.

Tarjetas: Francisco Javier (amarilla, min 6) y Pablo Pons (amarilla, min 31) para el CE Alaior. Carlos Segui (amarilla, min 37), Alvaro Rotger (amarilla, min 50), Cristobal Galvez (amarilla, min 52), Alex Medir (amarilla, min 75), Kevin Gerardo (amarilla, min 78) y Iñaki Moll (amarilla, min 84) para el CCE Sant Lluis.

Partit per l’oblit el disputat ahir al camp de Los Pinos pels homes d’Alfonso Rico, el resultat parla per si sol 4-0.

Va començar el partit amb un CCE molt ben plantat al camp, volent portar la batuta del partit, sense cometre errors enrere he intentant crear perill sobre la porteria alaiorense.L’equip local entrenat per l’exentrenador lluis Ramon Melia, volia fer-se amo del mig camp però no podia donat la bona feina que feien al mig del camp Isaïes i el debutant Tobal. Els nostres arribaven a l’àrea contrària amb relatiu perill i van estar a punt d’inaugurar el marcador en dues ocasions molt clares, una de Marc que no va encertar en la rematada i una altra de Noe que va sortir fora per poc.

Però coses del futbol, ​​una falta sense gaire perill a favor del CE Alaior executada per Gerard en què el porter Santi no encerta a blocar la pilota i Elliot molt atent introdueix la pilota a la porteria, era el minut 36 de partit i amb el tant acabo la trobada per als nostres. Els locals es van fer amb el mig del camp ia mesura que passaven els minuts anaven caient les ocasions del bàndol albinegre sense que res pogués fer el CCE.

Finalitzar la primera part i va començar la segona de la mateixa manera que els últims 10 minuts. EL CCE perdut en el camp i el Alaior amb la intenció d’augmentar l’avantatge cosa que va aconseguir en el minut 67 per mediació d’Elliot.Gerard va pujar el 3-0 al minut 82 i Alex el 4-0 al minut 85 en un partit on es va veure les dues cares dels homes d’Alfonso Rico, uns molt bons 35 minuts i la resta de partit per oblidar.

A passar pàgina per aquesta dura derrota i preparar la visita del CD Menorca dissabte qui ve al Municipal de Ses Canaletes.