Alqueria: Miguel Rigo, Pere Estelrich, Juan Rigo, Antonio M Monserrat, Alexis Megias, Silvestre Barcelo, Carles Ramon, Antoni Binimelis, Carlos Alabarce, Bernardo Ginard y Miguel A Cañas.

Sustitucions: Marcos A Tejero por Carles Ramon (min.46), Juanito Cedeñobetinez por Antonio M Monserrat (min.50) y Francisco R Pastor por Carlos Alabarce (min.74)

Calvia: Lorenzo Andreu, Javier Nadal, Luis A Terrasa, Adrian Santana, Andres Salom, Lluis Tous, Gonzalo Perez, Eduardo Adela, Miguel Sureda, Arturo Risco y Marc Lopez.

Sustitucions: Christian Llompart por Marc Lopez (min.55), Ruben Garcia por Javier Nadal (min.86) y Rafael Llompart por Lluis Tous (min.86)

Gols: 0-1 Arturo Risco (min 62)

Árbitre: Álvaro Varón Aceitón. asistido por David Onetto Bevia y Luis De La Fuente Gómez.

Tarjetas: Alexis Megias (amarilla, min 15), Bernardo Ginard (amarilla, min 58) y Marcos A Tejero (amarilla, min 90) para el Alqueria. Miguel Sureda (amarilla, min 32), Miguel Sureda (amarilla, min 46), Lluis Tous (amarilla, min 67) y Javier Nadal (amarilla, min 86) para el Calvia.

Comentari:

Horabaixa fresquet. Es guardava un minut de silenci en memòria del ex-arbit Rafel Rubert.

Un primer temps amb una mica mes de domini dels locals encara que els de Calvià també arribarien a l’àrea local pero en menys ocasions.

En el minut 46 els visitants es quedaven amb un home menys, cosa que aprofitaven el curiablanquers per crear perill a la porteria calvianera sense aonseguir marcar, en el minut 62 en una contre visitant marcaven el que seria el definitiu 0-1, una exelent jugada. Ja a punt d’acabar el partitels locals xutavan un penalt que el porter Lorenzo Andreu parava.