Crónica 1ª Reg.: Alqueria 4 – 1 Margaritense

Alqueria: Antonio Mas, Antonio M Monserrat, Juan Rigo, Alexis Megias, Jaime Barcelo, Silvestre Barcelo, Marcos A Tejero, Silvestre Vicens, Carlos Alabarce, Bernardo Ginard y Miguel A Cañas.

Sustituciones: Yassine Bousbaa por Juan Rigo (min.61), Pere Estelrich por Antonio M Monserrat (min.61) y Francisco R Pastor por Carlos Alabarce (min.83)

Margaritense: Cesar A Garavano, Antonio Font, Pedro Cifre, Ramon Torres, Mateo Crespi, Pedro R Payeras, Miguel Pons, Juan Nadal, Abdon V Garavano, Jaume Comas y Francisco Curient.

Sustituciones: Gabriel Salas por Abdon V Garavano (min.53), Andres Galmes por Antonio Font (min.76), Antonio Bennasar por Miguel Pons (min.80) y Miguel Amengual por Pedro R Payeras (min.86)

Goles: 1-0 Silvestre Vicens (min 38), 1-1 Francisco Curient (min 42), 2-1 Silvestre Vicens (min 72), 3-1 Yassine Bousbaa (min 83) y 4-1 Marcos A Tejero (min 86)

Árbitro: Juan José Creus Rodríguez. asistido por Pablo Díaz Rubio y Javier Riera Granada.

Tarjetas: Antonio M Monserrat (amarilla, min 23), Marcos A Tejero (amarilla, min 30), Miguel A Cañas (amarilla, min 32), Miguel A Cañas (amarilla, min 65) y Carlos Alabarce (amarilla, min 77) para el Alqueria. Ramon Torres (amarilla, min 32), Pedro Cifre (amarilla, min 36), Cesar A Garavano (amarilla, min 46), Cesar A Garavano (amarilla, min 53), Antonio Font (amarilla, min 72) y Pedro R Payeras (amarilla, min 76) para el Margaritense.

Els primers 10 minuts eren per l’equip visitant, llavors els locals anaven despertant i la cosa s’igualava bastant. En el minut 38 Silvestre Vicens marcava el 1-0 en transformar un penal, l’alegria durava poc ja que quatre minuts mes tard Francisco Curient empatava el partit.

En el primer minut del segon temps es xiulava un penal a favor dels locals en aquesta ocasió el porter Cesar Garavano endevinava l’intenció a Carlos Alabarce i el parava. El tema dels penals no acabava aquí ja que en el minut 53 s’en pitava un altre a favor dels curiablanquers, en aquesta ocasió era el porter visitant Biel Salas que el parava. O seguien intentant els dos equips encara que creava mes ocasions els locals no es veia res clar ja que fallaren altres ocasions, fins que Silvetre Vicens marcava el 2-1 en el minut 72. Llavors també marcarien Yassin i Marcos Tejero.