Homenatge a José Fernández

Pepe, con la camiseta

L’Àrea Social de l’Atlètic Balears, seguint en la seva tasca, ha volgut retre un petit homenatge a un soci de tota la vida de l’Atlètic Balears. Es tracta de José Fernández, més conegut com Pepe, que durant la seva trajectòria al club ha passat per les penyes “el grupito” i “Penya Atlètica”, com igualment sempre ha ajudat al club quan se l’ha necessitat. Amb el descens a preferent, va exercir diferents càrrecs dins la junta directiva perquè el club que ara està a 2aB no desapareixes. I des de fa més de 5 anys s’ocupa de rompre les entrades a la porta peatonal de l’Estadi Balear.

D’aquesta manera l’Àrea Social ha volgut homenatjar aquest aficionat exemple d’estima a uns colors, ja que des de ben petitó és aficionat a l’Atlètic Balears. I no ens equivocarem en afirmar que segurament ha deixat ben poques vegades de veure el seu equip, com igualment l’hem vist a multitud de desplaçaments tant a Mallorca, a les Balears com a la península.

En aquesta ocasió l’Àrea Social ha premiat a aquest seguidor apreciat i estimat per la majoria de <<balearicos>> i vol fer extensiu aquest homenatge a la resta de seguidors del nostre club, ja que sense afició el club no seria res. Per l’Àrea Social “tots som en Pepe”.

Per això, el passat diumenge en el descans del partit contra el València Mestalla, li vam fer entrega d’una camiseta del 50è aniversari de l’Estadi personalitzat amb el número 5 (el que emprava quan jugava a futbol) i amb el seu nom “PEPE”.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.