Crónica 1ª Reg.: Alqueria 1 – 1 Juv. Bunyola

Alqueria: Miguel Rigo, Francisco J Hidalgo, Antonio M Monserrat, Alexis Megias, Jaime Barcelo, Silvestre Barcelo, Carles Ramon, Juan Javier, Carlos Alabarce, Silvestre Vicens y Miguel A Cañas.

Sustituciones: Bernardo Ginard por Antonio M Monserrat (min.66), Marcos A Tejero por Carles Ramon (min.87) y Antonio Mas por Bernardo Ginard (min.88)

Juv. Bunyola: Enrique D Pertusatti, Antonio Mateu, Miquel Salom, Manuel F Oliver, Juan Gomila, Miquel Font, Miquel Verdera, Antonio Vallespir, Felix Linares, Juan Cabot y Jaume Borras.

Sustituciones: Miguel A Amengual por Antonio Mateu (min.58), Miguel Oliver por Manuel F Oliver (min.67) y Isidro Mateu por Felix Linares (min.72)

Goles: 0-1 Antonio Vallespir (min 3) y 1-1 Carlos Alabarce (min 65)

Árbitro: Rafael Moll Alabarces.

Tarjetas: Jaime Barcelo (amarilla, min 23), Bernardo Ginard (amarilla, min 24), Marcos A Tejero (amarilla, min 55), Silvestre Barcelo (amarilla, min 58), Miguel Rigo (roja, min 86) y Carlos Alabarce (amarilla, min 87) para el Alqueria. Antonio Mateu (amarilla, min 6), Miquel Font (amarilla, min 29), Felix Linares (amarilla, min 48), Juan Gomila (amarilla, min 75) y Miquel Font (amarilla, min 90) para el Juv. Bunyola.

Bona temperatura per la practica del futbol.

Un partit molt igualat, disputat de tu a tu del primer minut. Encara que els locals tingueren mes ocasions de marcar, en el primer temps feren dos pals. Durant el partit hi hagué fins quatre jugades d’una seria de rebots que unes vegades els defenses i altres el porter Pertusatti desbarataven. Els visitants també tendrien dues ocasions mes clares.

Foren els de Bunyola que mogueren primer el marcador, en el minut 3, una gran jugada de Cabot per la banda dreta la passava al punt de penal i Vallespir enviava a las xarxes. Els curiablanquers no aconseguien marcar fins el minut 65, després d’una seria de rebots i Alabarce aconseguia el que seria el definitiu 1-1.

Resumint un partit entretingut, on es podrien aver vist 4 o 5 gols mes.