Acuerdo de colaboración entre la Federación de fútbol de las Illes Balears y Dirección Insular de Deportes

Miguel Bestard presidente de la FFIB y Joan Toni Ramonell, conseller de deportes del Consell Insular
La Direcció Insular d’Esports de la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca i la Federació de Futbol de les Illes Balears han signat un acord de col•laboració per a facilitar la pràctica i la promoció del futbol i el futbol sala entre la població escolar de l’illa de Mallorca.

Amb aquest acord, la FFIB es compromet a promocionar, publicitar i donar suport al programa esportiu de la Direcció Insular d’Esports, Jocs Esportius Escolars, per la temporada 2011/2012, en el qual s’hi podran inscriure tots els nins i nines de les escoletes de futbol i futbol sala.

El programa JEE destinat a nins i nines en edat escolar té com a objectius principals oferir i potenciar les activitats esportives, potenciar la participació dels infants, contribuir al desenvolupament dels joves, potenciar la participació per igual, crear un hàbit esportiu i promocionar el joc net i l’esport sense insults; i possibilita a les entitats que s’inscriguin en un conjunt d’activitats esportives diverses.

L’any passat es varen desenvolupar 200 diades/jornades de lliga de futbol, amb una participació de 7300 nins, xifra que, amb la firma d’aquest acord, està previst que s’incrementi.

NVM para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.