Campanyes de socis 2ª B Grupo III: aquí i allà

Carnet de Soci

A poc més de dues setmanes perquè arribi l’inici de la Lliga els equips es troben en plena voràgine de preparació, d’amistosos estiuencs de qualitat futbolística dubtosa en alguns casos, plens de provatures en molts d’altres. Als despatxos, mentre els uns segueixen movent cel i terra per buscar aquell(s) jugador(s) per completar el projecte que els faci somiar amb l’objectiu marcat; els altres treballen amb més o menys intensitat per fer que el major número de persones possibles estiguin al costat de l’equip en els partits com a local. Tots? No. Tal i com començaven les històries d’Astèrix i Obèlix, hi ha petits reductes en els quals això de les campanyes de socis sona a xinès no normatiu. No direm quin és un d’aquests clubs perquè si heu arribat fins aquí, ja sabreu de qui parlem. No és l’únic, però no es tracta de comparar-nos amb qui no fa la feina qui toca, sinó amb la majoria que amb més o menys encert s’escarrassa i busca la manera d’incentivar l’assistència als camps. Que encara hi som a temps? Doncs segurament, però si això fos un embaràs i parléssim d’ecografies, potser al setè més el risc d’aparició de problemes sigui força més alt que si les coses es fessin quan toca. En fi, res nou sota el sol. A continuació, un repàs a les iniciatives engegades pels clubs que aquesta temporada competiran al grup 3 de Segona B.

CE L’HOSPITALET

A dia d’avui, 4 d’agost de 2011, el club només ha fet oficial el manteniment del preu del carnet de soci, que una temporada més se situa en 145 euros.

Pel que fa al carnet d’abonat, l’únic que se sap és que veurà incrementat el seu cost, que podria situar-se al voltant dels 95-100 euros, sense que ni des de la web oficial ni per cap mitjà de comunicació s’hagin donat a conèixer més detalls.

És evident, doncs, que tampoc s’ha engegat de moment cap campanya de captació de socis en forma d’estand en algun punt de la ciutat, falca publicitària a la ràdio, anuncis a premsa escrita de l’Hospitalet, vídeo a la web, a Televisió de l’Hospitalet o a Internet, etc.

ANDORRA CF

Un dels equips acabats de pujar encara no ha publicat els preus dels carnets d’aquesta temporada, però juntament amb la televisió de la població ha creat un vídeo per animar la gent a fer-se sòcia del quadre miner.

Oportunitat única pels andorrans, que tornen a Segona B moltes temporades després (no hi havien militat mai amb la nova denominació) que volen omplir el Juan Antonio Endeiza amb l’ajuda de l’Infierno Minero, una dels grups d’animació que de ben segur donaran color i soroll a les grades del grup 3 de Segona B al llarg dels propers mesos.

CE ATLÈTIC BALEARS

Ahir dimecres, el club de la Via de Cintura presentava la nova campanya de socis, buscant l’equilibri entre el passat i el futur per donar continuïtat a l’ambiciós projecte que va iniciar-se l’any passat amb el retorn al futbol de bronze.

Carnet únic a 99 euros, els menors d’edat no paguen entrada i els socis amb un mínim de dos anys d’antiguitat i que es trobin a l’atur també tindran el seu carnet de l’Atlètic de forma gratuïta.

CF BADALONA

L’entitat escapulada ha decidit congelar els preus dels carnets i mantenir-los, doncs, igual que la passada temporada.

Uns carnets que, per cert, es començaran a fer a partir del dia 1 de setembre segons ens ha comunicat el departament de premsa del CF Badalona. Així les coses, el Badalona tornarà a fer la distinció entre soci assambleari, abonat, i soci assambleari + abonat, l’opció més cara de totes tres.

Sorprèn, però, que els carnets no estiguin disponibles fins a inicis de setembre quan el cap de setmana del 27 i el 28 d’agost, Badalona i Hospi es veuran les cares al Centenari en partit de la 2a jornada del campionat de Lliga.

CD DÉNIA

Els de la Marina Alta, que avui organitzen una trobada al Club Nàutic de Dénia, parrillada inclosa, per fer pinya entre aficionats, plantilla i club, permet fer-se soci amb un formulari mitjançant la web oficial del club o en un punt d’atenció al centre de Dénia.

Els preus per ser soci oscil•len entre els 50-75 euros (Júnior, fins 18 anys), 100 per jubilats, 150 general, 200 tribuna, 350 empresa i 500 VIP. Més informació en aquest enllaç.

.

CF GANDIA

Com en el cas de l’Hospi, el Gandia fa distinció entre abonat (sense veu ni vot a l’Assemblea) i soci. Pel que fa als abonats, el carnet per jubilats, joves i penyistes valdrà 35 euros pels gols i 50 per tribuna.

Pel que respecta als socis, els preus van dels 85 euros (jubilats i joves) als 165 € del públic general, amb 35 euros de descompte per associacions, clubs i gent amb carnet jove, a tribuna.

A General, els preus van dels 60 euros (jubilats), als 90 euros (carnet jove) i 115 euros (públic general).

Huracan

HURACÁN DE VALENCIA CF

Preus assequibles en el debut dels valencians a la Segona B.

Els menors de 14 anys no pagaran sempre que vagin acompanyats per un adult; fins a 18 anys només hauran de pagar 30 euros, la meitat que la resta de la gent.

Per 60 euros (menys de 3,2 euros/partit) qui vulgui podrà veure el debut de l’Huracán al futbol de bronze.

.

UE LLAGOSTERA

Els més petits pagaran entre 50 euros (infantil) i 80 euros (júnior, fins a 24 anys).

Els jubilats pagaran 70 euros i el públic en general, 129 euros (29 més que el curs passat).

A banda, hi ha l’opció de carnet familiar (cònjuges + fill) per 240 euros, VIP (200 euros) o empresa col•laboradora (carnet doble) 400 euros.

La sol•licitud es podrà fer tant pel web del club com en els diversos punts d’informació al voltant del poble.

Lleida Esportiu

LLEIDA ESPORTIU

Fins als 15 anys, veure el nou Lleida Esportiu serà totalment gratuït. A partir d’aquí, dels 16 als 21 anys costarà 55 euros, el mateix que pels universitaris.

A lateral, els preus seran de 105 euros (jubilats) i 155 (general), a tribuna lateral i baixa, 130 i 190 i a tribuna alta i llotges, 190 i 295. Tot això, amb una “samarreta exclusiva” de regal.

.

CE MANACOR

A dia d’avui, el rival de l’Hospitalet a la Copa del Rei tampoc no ha donat a conèixer informació sobre els abonaments 2011-2012.

La intenció, segons ens consta, és la d’ampliar el radi d’acció i aconseguir que no només la població de Manacor, però tota la comarca de Llevant doni suport a l’entitat manacorina en el seu retorn a Segona B.

I és que des de la temporada 1997-1998 (Sòller), cap equip de fora de Palma de Mallorca representava l’illa de Mallorca a la tercera categoria del futbol espanyol.

CD OLÍMPIC DE XÀTIVA

En el retorn a Segona B, l’entitat de la Costera ha disposat un preu únic per al carnet de soci amb un preu de 150 euros. Les entrades costaran, en principi, 20 euros.

Aquests preus han originat diversitat d’opinions, ja que si bé algunes veus consideren aquests preus abusius tenint en compte la crisi que travessa el país, d’altres creuen que és un preu just d’acord amb la nova categoria i amb la necessitat de trobar recursos a l’hora de quadrar el pressupost i fer que el pas de l’Olímpic de Xàtiva per la Segona B no sigui ni de bon tros efímer i que el conjunt blanc pugui competir amb garanties.

ONTINYENT CF

50 euros fins a 16 anys i 130 fins als 25. A partir d’aquí, veure l’Ontinyent al Clariano costarà 180 euros a General i 260 a tribuna, amb opcions de llotja i VIP pels interessats.

A més, l’entitat de la Vall d’Albaida també disposa un seguit de descomptes que podeu veure detallats aquí.

A més, a l’entrada de la pàgina web es desplega una imatge amb la qual s’anima el visitant a fer-se soci del conjunt que aquest any dirigirà Roberto Granero.

ORIHUELA CF

Bona oferta la que ha presentat el club del Baix Segura. Per 50 euros qualsevol senyora podrà veure l’Orihuela en qualsevol zona del camp, mentre que estudiants i aturats podran fer-ho, a General, per 80 euros.

Pel que fa a la resta, els Jubilats pagaran 80 euros a General i 100 a Preferent; la resta de públic, 140€ a General i 220€ a Preferent.

En aquests darrers quatre casos, es regala un carnet de senyora a la mateixa zona. A més, hi ha opció de carnet VIP (Seient numerat, dia del club inclòs, servei d’hostessa i accés a càtering) per 400 euros.

Reus

CF REUS DEPORTIU

Congelats. Així resten els preus dels abonaments a Reus de cara al proper curs. Amb la novetat d’un punt d’informació a la plaça de Prim, en ple centre de la ciutat, l’entitat que presideix Ramon Alabart ha endegat també mesures per integrar empreses, comerços i entitats per animar a l’assistència als partits. Tal i com indica la web del CF Reus Deportiu, “els abonaments per tribuna alta tindran un preu de 210 euros, la baixa de 150 euros i gol i lateral, 85 euros. Els pares dels nens que formin part d’un equip de futbol base de la ciutat tindran un descompte del 20% en cada abonament i les persones de més de 65 anys i les dones, del 45%. Els preus de les entrades tampoc han canviat i seguiran costant 20, 15 i 10 euros, a tribuna, alta, baixa i gol lateral, respectivament. Així mateix, es manté la grada jove que comportarà que les persones de 20 a 25 anys que assisteixin a l’Estadi Municipal podran entrar tota la temporada per 50 euros”.

UE SANT ANDREU

El canvi a la presidència també ha suposat alguna novetat en la forma de renovar el carnet de soci, que també es podrà fer de forma online i a l’stand del club a Gran de Sant Andreu.

Hi haurà un descompte de 5 euros per aquells socis que hagin sol•licitat la domiciliació bancària abans del 30 juny.

Per la resta, els abonaments distingeixen entre Gol/Grada Jove (40€ Joves, 70€ fins als 30 i jubilats i 115€ General), General (55, 85 i 140 euros) i Tribuna (175, 205 i 260).

SPORTING MAHONÉS

Una de les campanyes més originals i colpidores l’ha engegada l’Sporting Mahonés. Els menorquins, en situació econòmica delicada, han fet un vídeo en què estableixen un paral•lelisme entre una persona jove a punt de morir i el club, que amb 37 anys d’història viu una situació complicada en l’àmbit extraesportiu. Pel que fa als preus, qui es faci el carnet abans del 19 d’agost podrà veure l’Sporting per 20 euros (menors de 16), 60 euros (Juvenils i Jubilats), 120 euros (General), a banda de carnets d’empresa i que inclouen aparcament a l’estadi. A partir del 19 d’agost, els preus es veuran incrementats de la manera que recull el web oficial de l’entitat maonesa.

CD TERUEL

Tot i la reducció de pressupost provocada pel descens dels ajuts de la Diputació de Terol, l’entitat mudèjar ha disposat preus força raonables en comparació amb els de la passada temporada, preus que oscil•len entre els 30 euros per Infantil, als 180/210 per General i Tribuna, passant pels 90/105 per Joves (General/Tribuna) i els 150/180 per Jubilats.

A més, també existeix l’opció del carnet simpatitzant, un carnet que permet assistir a dos partits de la temporada i que, a més, ofereix el regal d’una bufanda del CD Teruel.

RCD MALLORCA B, VALÈNCIA MESTALLA, REAL ZARAGOZA B

Com a equips filials, ni Mallorca, ni València ni Zaragoza presenten cap campanya de socis originada als seus equips filials.

Publicat per CE L’Hospitalet

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.