Comença la pretemporada del CE Santanyí

El presidente Bernat Picó dirigiendose a los jugadores

De la mà del seu entrenador, Joan Mas, i de la resta de cos tècnic, Andreu Miquel (entrenador de porters) i Jaume Barceló (segon entrenador) el Santanyí va començar el passat dia 18 de juliol el seu rodatge per afrontar la nova temporada.

Després d’una xerrada del president Bernat Picó, on va destacar que aquest any per fi, ja tindríem la nova gespa al camp, els jugadors van iniciar l’entrenament. Cares conegudes d’anys anteriors com les de Nacho Azcona, l’estimat Javier Linares, Oscar Torres, o Tomeu Estelrich, es van trobar amb els renovats de la temporada passada, les noves incorporacions com Kiko i Sancosmed, i els tres juvenils que s’han incorporat aquest any a la disciplina del primer equip: Ferran Ramon, Jaume Martínez i Adrià Gonzalez. El delegat Andreu Martinez, els encarregats de material,així com part de la directiva, també van estar presents.

Au que venim!!

J. Viudès per Fútbol Balear.


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.