La P.B. Els Tamarells col·labora amb les XIV Estades de futbol a Campos

Estades de Fútbol 2011

«Aquesta setmana a Campos es du a terme la catorzena edició de les Estades de futbol, amb la participació de més de cinquanta nens de diferents edats, i amb la col·laboració de la P. B. Els Tamarells.

Hi són presents Miquel Bestard, president de la Federació Balear de futbol, Miquel Angel Nadal, ex jugador del Barça i Mallorca, Toni Prats, ex porter del Celta, Betis i Mallorca, Tomeu Riera Morro, president del Comité d’Arbitres, Jaume Bauçà, ex entrenador del Mallorca, i Jaume Mut, entrenador del Manacor.

Amb l’ajut de Colau, Miquel, Andreu, Josep i Joan, els monitors han estat Tomeu Obrador, entrenador del Campos, Joan Mas, entrenador del Santanyí, i Jaume Vidal, golejador del Campos i vice-president de la penya.»

Sebastià Oliver per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.