Aquest divendres la gala dels Campions, a punt amb mes de 700 persones

Cartel de la 10 trobada de peñas Barcelonistas

El recinte de Son Fuaní (Campos) lluirà amb llum pròpia aquest divendres a partir de les 20’30 h. amb la Gala dels Campions 10è aniversari i 10ª Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears

El cartell de convidats és molt complet, jugadors de futbol com JON ANDONI GOIKOETXEA, JUAN CARLOS UNZUE i MIQUEL ANGEL NADAL, de bàsquet com ANDRÉS JIMENEZ i DE LA CRUZ, de handbol com DAVID BARRUFET, de futbol-sala l’entrenador actual MARC CARMONA, campions del món com BRIGITTTE YAGUE, diplomes olímpics com ALBERT TORRES i paralímpics com LORENA HOMAR, el millor entrenador de tennis TONI NADAL, l’Iniesta de Crackòvia ORIOL CRUZ, i els famosos periodistes de Punto Pelota QUIM DOMENECH i JOSÉ LUIS CARAZO.

Tots els assistents tindran UNA BORSA DE REGALS i promocions oferts pel Diari Sport i per la penya. A l’entrada obsequiaran amb la REVISTA 10 ANYS DE LA P. B.ELS TAMARELLS, un edició a color de 160 pàgines, a color i GRATUÏTA. Una publicació que ha suposat un extraordinari esforç econòmic i d’el·laboració.

A més si això fos poc, es podran fotografiar amb la COPA MUNDIAL DE CLUBS, la LLIGA, I LA CHAMPIONS, i participar amb una monumental rifa de MÉS DE 60 PRODUCTES DE LA BOTIGA DEL BARÇA, peces signades per jugadors, viatges i molt més productes interessantíssims !!

RECEPCIÓ A L’AJUNTAMENT DE FELANITX

Dissabte a les 12 h. tindrà lloc una recepció oficial del consistori felanitxer a la delegació del F. C. Barcelona encapçalada pel vicepresident Sr. Jordi Cardoner, amb Sergi Rosell (Area Social), Manel Mangado (Cap de Tresoreria) i Pere Jordà (delegat del Consell Consultiu)

INAUGURACIÓ DE LA NOVA SEU AL CERCLE RECREATIU

El mateix dissabte a les 12’30 h. en el Cercle Recreatiu de Felanitx es procedirà a la inauguració oficial de la nova seu de la Penya Barcelonista Els Tamarells. Durant l’acte es presentarà la revista 10è aniversari, es podrà visionar l’exposició històrica de l’entitat i es distingirà a la primera junta directiva i als socis més antics que s’han mantingut fidels des del 2002 fins ara.

COL·LOQUI FUTBOLÍSTIC A SANTANYÍ “DEU ANYS D’INFLEXIÓ”

Amb aquest títol, dissabte a les 21 h. en el Teatre Municipal de Santanyí es celebrarà un col·loqui esportiu en el que intervindran periodistes de primera línia com ALFREDO MARTÍNEZ (Onda Cero), JOSÉ LUIS CARAZO (Punto Pelota), QUIM DOMENECH (Punto Pelota), l’ex jugador del Barça JUAN CARLOS UNZUE i l’entrenador de l’equip de futbol-sala del F. C. Barcelona MARC CARMONA.

L’acte acabarà amb una actuació de l’actor de Crackòvia (TV3) Oriol Cruz (Iniesta).

Aquests són els actes centrals del nostre 10è aniversari. Vos esperam a tots.

La Junta Directiva

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.