Avui ens ha deixat un gran amic nostre, Chus Pereda descansi en pau

Chus Pereda
Avui ens ha deixat un gran amic de la nostra penya.

Una persona que va deixar una empremta que no es borrarà mai. Ens va acompanyar en el novembre del 2007 en el nostre cinquè aniversari a Campos, juntament amb Salvador Sadurní, Oscar Garcia Junyent, Juan Domingo De la Cruz i Manel Vich. Des del primer dia la seva personalitat i bon humor ja ens va enamorar.

En el maig del 2009 varem tenir el plaer de gaudir d’ell en la Trobada de penyes a Porreres, i en el juliol del 2010 a Portocolom fou el protagonista destacat en un acte cultural organitzat per la nostra entitat.

El dia 28 de maig d’enguany després de que el F.C. Barcelona guanyàs la seva Copa d’Europa va manifestar públicament que patia una infermetat, i que lluitaria per ella. Després d’uns dies, ens varem posar en contacte amb ell per saber com es trobava. Sempre optimista i amb caràcter positiu, ens va voler tranquilitzar: «No vos preocupeu, en sortiré, lluitaré i en sortiré, tornaré a Mallorca per estar amb els meus amics», Amb nosaltres, mai ha tingut un no per resposta, però aquesta vegada ja no tornarà. Des d’allà a on sigui, no deixarà d’estar al nostre costat.

No t’oblidarem mai Chus, sempre et portarem al nostre cor.

P.B. Els Tamarells


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.