El nou regidor d’Esports visita la Federació

Fernando Gilet con Miguel Bestard

Fernando Gilet, flamant regidor d’Esports, va visitar la FFIB i se va entrevistar amb el President, Miquel Bestard. Gilet és ben conegut a la Federació, on es va treure el carnet d’Entrenador i on ha estat seleccionador de Juvenils i assesor jurídic dels entrenadors. Amb Bestard es va comprometre a mantenir les ajudes al Futbol Base i a estrènyer la col·laboració entre les dues institucions.

D’aquesta col·laboració han de sortir millores per a la utilització dels camps de futbol municipals; la renovació del conveni entre Ajuntament i FFIB per a facilitar una nova seu federativa; i solucions per a legalitzar la pràctica del futbol entre els col·lectius d’immigrants.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.