Javi López no seguirá en el CD. Manacor

Javi Lopez se despide del banquillo del Manacor

Després de 3 anys amb els Juvenils del Manacor (un any i mig amb es b i un any i mig al el Juvenil) he decidit no acceptar la nova proposta esportiva que m’oferia el C.D. Manacor, i afrontar nous reptes i motivacions.

Aprofitaré aquest mitja per donar les gràcies a les persones que fa un temps varen confiar amb un jove entrenador sense experiència: Toni Pascual, Tia Nadal i Rafa Guerrero. També donar les gràcies a persones que cada dia fan més fàcil la feina de l’entrenador: Maria Jose i Tomeu Duran. Per descomptat a la resta d’entrenadors de la cantera que sempre ens hem ajudat mutuament. Com no a tots els jugadors que he entrenat aquests anys i que he aprés molt d’ells i també als dos ajudants que m’han acompanyat en Miquel Matamalas i en Pedro Sureda.

Per acabar donar les gràcies a les dues persones que fan que els Juvenils del Manacor funcionin: en Biel Vadell i en Guillem, dues persones que donen molt a canvi de res.

Res més, desitjar sort al nou entrenador per la pròxima temporada i a l’equip de Tercera per l’eliminatoria contra l’Almansa.

JL para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.