Crónica Banjamín F8 Pueblos (Gr.C): Sollerense 2-0 Espanya

jugadores del sollerense
Alineacions:

Sollerense: Pere, Raúl, Dani, Sami, Benet, Tomás, Carlos i Javi.

També jugaren: Juan i Alfons.

Espanya: Joan, Damià, Antoni, Manuel, Benet, Jose, Jose A, Joan i Joan G.

També jugaren: Marc, Pau i Adrián.

Gols: 1-0 Tomàs i 2-0 Tomàs

Àrbitre: Cristóbal Cabanellas Reynés

Comentari:

Partit disputat disabte matí al camp den Mayol corresponent a la penúltima jornada de lliga, on els sollerics varen aconseguir la victòria en front a un Espanya on al partit dins Llucmajor els sollerics només es varen haver de conformar amb un empat.

Per a part dels solerics era un partit difícil a causa de les baixes de Miquel i Sergi, dos jugadors gairebé titulars a tots els partits.

Però aixó no fou cap problema pels verdiblancs i van demostrar que se’n saben surtir de qualsevol situació.

El partit comença bastant igualat però el Sollerense va estar superior en casi tot moment i perdí van demostrar el bon joc que saben fer però que feia algunes jornades que no el demostraven. Just al final del primer quart, Tomàs adelentava als sollerics amb un golàs obrint així el marcador del partit. La segona part comença igual com finalitza la segona amb un altre gol de Tomàs que possaria el definitiu 2-0 al marcador del partit. Malgrat això el partit continuà i l’Espanya no els hi va possar tan fácil als sollerics ja que la defensa i el porter tengueren que aturar algunes pilotes que haguessin cambiat l’enfocament del partit.

El partit continuà així fins al final amb un Sollerense molt a l’atac però tan la mal sort com la mala punteria dels jugadors no deixaren que la pilota entrés dins la porteria rival. Tamé hi hagué algunes ocasions per a part dels de Llucmajor però que no arribaren a més.

En definitiva un encontre que av fer que els sollerics es quedessin amb uns tres punts que pareixien més dificils de aconseguir.

Cristina Peñas per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.