Crónica Cadetes 1ª Reg. (Gr. B): Poblense 3-0 La Union;Poblense campeón de grupo

saludos de los equipos

Poblense: Miquel Gost, Gabriel Crespi, Gabriel A Ferrer, Jose A Galvez, Joan M Garcia, Esteve One, Josep Rossello, Joan M Socias, Mateo Llabres, Brandon Mark y Cantallops Femenia.

Sustituciones: Sergi Galmes por Mateo Llabres (min.53), Antoni Cloquell por Brandon Mark (min.53) y Pere A Matias por Miquel Gost (min.58)

La Union: Pedro I Fornes, Marc Gari, Carlos B Planas, Guillem Llado, Carlos Amengual, Lluis Pascual, Joan VicenÇ, Antoni Salas, Yassin Lachhab, Joaquin Cabot y Lluis Vila.

Sustituciones: Luis A Perez por Joaquin Cabot (min.48), Ramon Bauza por Pedro I Fornes (min.52), Salvador Rigo por Carlos B Planas (min.52), Alberto Cabot por Yassin Lachhab (min.62) y Joan Nadal por Lluis Pascual (min.65)

Goles: 1-0 Esteve One (min 11), 2-0 Esteve One (min 54) y 3-0 Cantallops Femenia (min 73)

Árbitro: Juan Villalonga De Arriba.

Partit corresponent a la darrera jornada de cadet 1ª B, disputat el dissabte 14/05/11,a les 17 hrs. al camp de Sa Pobla 1,de gespa natural,el terreny de joc en perfectes condicions per disputar un partit en què els locals es jugaven el campionat,necessitaven guanyar a La Unión i des d’el primer moment es van apoderar de la pilota y controlaren el partit.La Unión va estar molt bé en defensa.A la primera part va haver un solitari gol de One de tir ras i ajustat al pal que res va poder fer el porter visitant Pedro per evitar que pugés al marcador el 1-0.One era l’amo en el centre del camp.

A la segona part un altre gol de One deixava sentenciat el partit.La Unión intentava arribar a la porteria del Poblense, amb moltes dificultats ho aconseguia.després arribaria el tercer i definitiu gol de jugada d’estratègia del Poblense,era el 3-0.

Amb el xiulet final va esclatar l’alegria de tot l’equip i afició,bany de cava inclòs.