Crónica 3ª Reg. (Gr. B): Atº Santa Eugenia 2 – 0 Son Sardina

Atº Santa Eugenia: Pablo A Ogando, Alejandro Quetglas, Jose Cañellas, Tomas Vich, Antonio Riera, Lucas R Godoy, Bartolome Umbert, Salvador Crespi, Gabriel Cardell, Daniel De Lucas y Miguel N Cespedes.

Sustituciones: Guillermo Alberto por Gabriel Cardell (min.68), Sebastian Bibiloni por Antonio Riera (min.72) y David S Bueno por Miguel N Cespedes (min.75)

Son Sardina: Jaime Llabres, Antonio Oliver, Juan Verger, Bartolome Mas, Enric A Plomer, Javier Garcia, Ruben Cantallops, Matias Capo, Marcos Casado, Francisco Ruiz y Juan J Huescar.

Sustituciones: Obiora Okechukwu por Juan J Huescar (min.52), Carlos Benavent por Francisco Ruiz (min.62) y Jaime Sastre por Javier Garcia (min.66)

Goles: 1-0 Tomas Vich (min 27) y 2-0 Lucas R Godoy (min 51)

Árbitro: Juan José Creus Rodríguez.

Tarjetas: Miguel N Cespedes (amarilla, min 26) y Lucas R Godoy (amarilla, min 63) para el Atº Santa Eugenia. Javier Garcia (amarilla, min 65) para el Son Sardina.

L’Atº Santa Eugènia retalla distàncies amb el líder La Union.

Partit poc vistós el disputat en el municipal de Santa Eugènia, el Son Sardina va sortir fora cap complexa davant un Atº Santa Eugènia que es jugava la segona plaça.

El partit comença amb domini local i el Son Sardina sortint a la contra, però poc a poc el partit va anar perdent intensitat i es va tornar molt avorrit. Seria a través d’una falta llençada per en Tomàs des del mig del camp que el porter visitant es va confiar i la pilota va acabar dins la porteria visitant, aquest gol va donar tranquil·litat a l’equip taujà que va acabar la primera part dormint el partit.

La segona part va continuar amb el mateix guió, l’Atº Santa Eugènia va tenir un parell d’ocasions per incrementar l’avantatge en el marcador, però no seria fins a una treta de corner, on en Lucas molt atent va rematar de cap per posar el

2-0 en el marcador que ja seria definitiu. A la segona part el Son Sardina va baixar la seva pressió i això ho va aprofitar l’equip local per disposar de varies ocasions però sense materialitzar-les.

Del Son Sardina destacaria el seu nº 10 que va realitzar un autèntic partidàs. De l’Atº Santa Eugènia només destacar que una vegada més la porteria va acabar a zero, i el primer gol en lliga d’en Lucas.