Vine a l’Estadi Balear

Vine a l’Estadi Balear

Ha arribat el moment de la veritat. Tots aquells que som socis o simpatitzants de l’Atlètic Balears o, senzillament, tots aquells a qui ens agrada el futbol en el seu estat mes pur, tenim una cita aquest diumenge dia 10 d’abril a les 12 del migdia a l’Estadi Balear.

Vol esser aquesta una cridada dirigida especialment a tota aquella gent que recorda quan, de petit, els seus pares o predins el duian a veure jugar el “Baleares”, el Club creat per molts homes i dones provinents de capes socials ben humils, que durant molts anys ha estat esperant el moment de retornar, i quedar, a una categoria que per història, per afició i per orgull l’hi pertoca de totes totes.

Fa ara dos anys aconseguirem pujar a la segona B del futbol espanyol, però una deficient planificació de la temporada va impedir la continuitat a la categoría.

Idò bé, l’història ens ha donat una segona oportunitat i no la podem deixar passar. Però la primera passa l’hem de donar aquest diumenge tots plegats a l’Estadi en el partit contra la gramanet per aconseguir la permanència a 2aB. Hem de fer que els nostres jugadors es sentin recolçats per milers de “balearicos”, com a aquells temps del mític Son Canals, o com els primers anys, i ja en fa cinquanta, del magestuos Estadi Balear.

Aquells menuts de a les hores s’han fet grans, és ben probable que quasi tots tenguin fills, fins i tot nets, però n’estic ben segur que la flama d’aquest històric Club va prendre en ells i es manté viva a un reconet dels seus cors. Veniu tots diumenge a ca vostra, a l’Estadi Balear. Ha arribat l’hora de fer costat al vostre equip de sempre, ara mes que mai.

DIUMENGE 10 d’abril a les 12:00

ATB – AT. GRAMANET (PARTIT DE 2ªB)

ENS HI JUGAM MOLT. VINE A L’ESTADI BALEAR

Àrea Social de l’Atlètic Balears

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.