Crónica Infantil 2ª Reg.(Gr.B): Alaro 3-2 Palma Son Gotleu

Victoria del alaro por la minima ante el Palma Son Gotleu

Alineacions:

Alaro: Josep ( Biel ), Simonet, J.C. Jiménez, Alex, Rosselló, Salom ( Josep Toni ), Francesc Guardiola, Llorenç ( T. Jiménez ), Pedro Isern, Francesc Noguera ( Juanchi ) i Marc Perelló ( P. Jiménez ).

Palma Son Gotleu: Ramis, Carolina (Joe ), Ismael, Cabezas, Piza, Trapero, Ordinas, Hassan, Millan, Orellana i Aitor ( Alvaro ).

Gols: 1 – 0 min. 19 Salom després d´agafar un rexaç dins s´àrea petita. 2 – 0 min. 20 Pedro Isern aprofita un ma a ma amb es porter per batir-lo per damunt. 2 – 1 min. 34 Trapero aprofita un rexaç des pal esquerre. 2 – 2 min. 68 Ismael de penal. 3 – 2 min. 70 + 4 Francesc Guardiola a nes darrer instant de partit.

Árbit: Mario Marin. Actuació discreta, molt protestat pels tècnics visitants a nes final des partit.

Targetes: Va amonestar amb targeta groga a nes local Llorenç i a nes visitant Millan.

Comentari:

Partit el qual era una final per s´equip local ( igual que tots els que li queden d´aquí fins a final de lliga ), per poder tenir opció d´agafar els equips que li van davant a sa classificació general.

Aquestes victòries en temps de descompte deixen molt satisfets a nes guanyadors i per contrar deixen a nes perdedors amb molt mal gust de boca..

Sa primera part va començar amb un clar domini de l´Alaró, que va disfrutar de dues o tres claríssimes ocasions per encetar es marcador, pero no varen poder conseguir-ho, el Palma abans d´obrirse es marcador, també va tenir una claríssima ocasió per marcar, però es travesser de sa portería defensada per Josep ho va impedir. Per contra llavors en tan sols dos minuts l´equip local va conseguir dos gols consecutius, es primer per mediació de Salom el cual va aprofitar una jugada molt embarullada dins l´àrea visitant per recollir un balon perdut i de dins s´àrea petita batre a Ramis. Aquest gol va esser un gran jerro d´aigua freda per els palmesans que ho varen notar en demasia, mostra d´això que tan sols un minut després i per mediació de Pedro Isern aprofitant un jugada ràpida per s´extrem dret de s´atac local es va colocar davant en Ramis i el va saber batre molt be per damunt del seu cos. I tan sols un minut abans d´arribar a nes descans el visitant Trapero va aprofitar una pilota que havia anat a nes pal esquerre de sa portería local en una treta de falta, per agafar-la i enviar-la a nes fons de sa portería; així va donar per finalitzada el sr. Mario Marin sa primera part.

Sa segona part també va esser dominada per l´Alaró, però això si, amb moltes imprecisions per part dels dos equips, els quals no lograven en cap instant controlar sa pilota a nes seu poder i duien es perill a sa portería rival fent contraatacs que de vegades creaven molt de perill, sobretot els realitzats pels alaroners els quals degut a sa individualitat dels seus jugadors va impedir que els gols pujassin a nes marcador.. Tot això fins que va arribar es minut 68 quan a sa primera jugada polèmica, s´àrbit va assenyalar penal a favor del Palma i el jugador Ismael va batre a Biel.

I sa gran polèmica va arribar en el temps de descompte ( ja que passaven 4 minuts del temps reglamentari ), i quan l´Alaró es disposava a treure una treta de còrner i dins s´àrea visitant s´hi trobaven 21 jugadors i després de molts de rexaços dins s´àrea en Francesc Guardiola va conseguir es definitiu 3 – 2. El cos tècnic visitant va protestar molt aquesta decisió, ja que reclamaven fora de joc d´un jugador local que va tocar sa pilota abans de que F. Guardiola l´introduis dins sa portería visitant, però s´àrbit va donar per acabat es partit i es varen dirigir a nes vestuaris.

HEM DE RECONEIXER QUE SA FEINA DELS ARBITS ES MOLT COMPLICADA, I SEMPRE HI HA QUALQÚ QUE NO ESTÀ D´ACORD AMB SA SEVA ACTUACIÓ.

Andreu Vidal para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.