Crónica 3ª Reg. (Gr. B): Palmanyola 1 – 1 Atº Santa Eugenia

At. Sta. Eugenia

Alineaciones:

Palmanyola: Antonio Crespi, Vitor Manuel, Ismael Avila, Miguel Marimon, Naser Sayegh, Oscar Martinez, Gabriel Sabater, Joan A Ramon, Alex Trepat, Juan M Morro y Jaime Ordinas.

Sustituciones: Adrian Crespi por Gabriel Sabater (min.12) y Carlols Galan por Oscar Martinez (min.75)

Atº Santa Eugenia: Alejandro Quetglas, Jose Cañellas, Tomas Vich, Antonio Riera, Bartolome Umbert, Ramon Grimalt, David S Bueno, Gabriel Cardell, Miguel A Marquez, Salvador Crespi y Pablo A Ogando.

Sustituciones: Juan A Campins por Antonio Riera (min.45) y Guillermo Alberto por Salvador Crespi (min.69)

Goles: 1-0 Naser Sayegh (min 70) y 1-1 Gabriel Cardell (min 78)

Árbitro: Antonio Comas Herrero.

Tarjetas: Jaime Ordinas (amarilla, min 38) y Joan A Ramon (amarilla, min 59) para el Palmanyola. Gabriel Cardell (amarilla, min 41) para el Atº Santa Eugenia.

Comentario:

Partit disputat en el municipal de Bunyola, on el Santa Eugènia s’ha presentat amb moltes baixes sobretot en el centre del camp, això ha provocat que l’entrenador Mateu Castelló hagi hagut d’improvisar a la posició de mig centre amb tres jugadors que no havien jugat cap vegada junts en aquesta posició, això ha provocat moltes pèrdues de pilota i sobretot que l’equip no tengués el control del partit.

A la primera part el Palmanyola s’ha fet amb el control del partit, mirant de triangular en el centre del camp i arribar per banda, ho ha aconseguit un parell de vegades, però la defensa visitant estava en tot moment ben col·locada.Quan el Santa Eugènia ha començat a entrar en el partit, el Palmanyola intentava arribar amb passades llargues però sense cap perill. El Santa Eugènia a través de Mikel, que duia tot el joc visitant, intentava arribar per banda ja que els dos interiors Ramon i Salva han estat molt actius durant tot el partit, en una jugada d’aquestes un gran xut d’en Mikel ha estat aturat pel porter local, ja que la pilota anava a l’escaire de la seva porteria.

La Segona part ha començat amb domini visitant i el Palmanyola sortint a la contra, en una d’aquestes el porter visitant ha fet un mal rebuig quedant la pilota morta a un jugador local que no ha sabut marcar a porta buida. El gol local ha arribat després d’una gran contra, i amb una pilota a l’espai el davanter local ha superat la sortida del porter Pablo, que poc ha pogut fer. Després d’aquest gol els visitant s’han fet amb el control del partit, han disposat d’un parell d’ocasions molt bones per marcar, i després de tant intentar-ho ha arribat el gol d’en Curry amb una gran jugada per banda dreta que ha superat el porter visitant amb una vaselina.

En els darrers minuts, qualsevol dels dos equips hauria pogut guanyar el partit, ja que les forces estaven molt justes i això ha provocat que el partit es tornàs loco. Els dos equips han disposat de grans ocasions per aconseguir la victòria.

En definitiva, empat just i ara a preparar el partit contra el líder del pròxim diumenge.

Tià Bibiloni i Joan Gayà per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.