Crónica Cadetes 2ª Reg. (Gr. C): E.m.binisalem del B. 2 – 3 La Salle Atº

El Binissalem, pierde ante La Salle Atº

Alineaciones:

E.m.binisalem del B.: Marc Vallespir, Antoni Marti, Juan R Garcia, Salvador De Gracia, Daniel Pujalte, Jose Horrach, Gregorio J Carbonell, Josep A Mir, Jaime Arrom, Iago Sixto y Marc Valeriano.

Sustituciones: Nicolau M Villalonga por Marc Valeriano (min.41), Adria Pascual por Gregorio J Carbonell (min.52) y Francesc Fiol por Daniel Pujalte (min.59)

La Salle Atº: Juan Mir, Miquel Payeras, Rafael Sampedro, Guiem Taberner, Iulen Mico, Sergio Morro, Jose Nicolau, Ousmane Diallo, Guillermo Nadal, Ignacio Estradas y Alejandro Ruiz.

Sustituciones: Brandon Oliver por Sergio Morro (min.41), Juan F Villena por Ousmane Diallo (min.41), Jaume Suau por Guiem Taberner (min.55), Miguel A Muntaner por Alejandro Ruiz (min.71) y Antoni Martorell por Guillermo Nadal (min.71)

Goles: 1-0 Daniel Pujalte (min 4), 1-1 Rafael Sampedro (min 5), 1-2 Ousmane Diallo (min 7), 2-2 Jaime Arrom (min 34) y 2-3 Iulen Mico (min 70)

Árbitro: Juan Pablo Rodríguez Quintero.

Tarjetas: Iago Sixto (amarilla, min 77) y Iago Sixto (roja, min 79) para el E.m.binisalem del B.. Ignacio Estradas (amarilla, min 47) y Miquel Payeras (amarilla, min 79) para el La Salle Atº.

Comentario:

Magnífic partit del que hem gaudit aquest matí en el camp del C.D. Binissalem.

S’enfrontaven dos equips, els quals la seva lluita en el campionat és ben diferent.

D’una banda, la Salle Atº, tercer en la taula classificatòria, equip que aspira a mantenir i fins i tot superar aquesta posició, amb jugadors amb un potent físic i que amb una defensa ferma havien aconseguit ser l’equip menys golejat fins al moment, amb tan sol tres gols en contra.

Si ha això, li afegim unes ràpides incursions laterals amb bones assistències a l’àrea, obtenim al tercer equip anotador del campionat.

Per l’altre costat, tenim a l’E.M.Binissalem, setè en la classificació, un equip format pels descartis del primer equip, que lluita per mantenir la categoria sense passar massa dificultats, amb jugadors d’escàs físic, però amb un coratge envejable, on la garra i l’ambició que imposen en el camp, fa que cap equip que es presenti en aquest camp, pugui confiar-se.

Com el partit disputat aquest matí, on l’equip local l’hi ha posat complicat des del primer moment, ja que després d’un potent tret des de fora de l’àrea, s’ha col·locat per davant en el marcador.

Aquest resultat els ha durat realment poc, ja que després del servei de mig camp, i després d’una jugada per la banda dreta , la Salle Atº, ha empatat el partit.

Encara no havien passat cinc minuts després de l’empat, una altra jugada per la banda dreta de l’equip visitant, ha acabat amb la caiguda del jugador dins de l’àrea.

El col·legiat ha assenyalat la pena màxima, que l’equip visitant ha aprofitat per col·locar l’1-2 en el marcador.

Poc abans de la finalització de la primera part, el davanter local, després d’una jugada de força per desmarcar-se de dos contraris que li marcaven, ha col·locat l’empat 2-2 amb un tret creuat davant la sortida del porter.

En la segona part, la trobada ha estat dominada per l’equip visitant, amb diverses ocasions de gol, desbaratades per una magnífica actuació del porter local durant tot el partit.

L’E.M.Binissalem es defensava molt bé, he intentava alguna contra però sense èxit de cara a porteria.

El major físic de la Salle Atº, al costat dels pocs canvis que disposava l’entrenador local en la banqueta, ha provocat que el setge fos cada vegada mes insistent, fins que han aprofitat una jugada pel centre de l’àrea local, per batre al porter local i col·locar el resultat 2-3 final.

La nota negativa del partit, ha estat l’auto expulsió d’un jugador local , ja que després de la falta, el col·legiat ha assenyalat el final del partit.

Bona actuació del col·legiat, que en tot moment va tingut controlat el partit, afavorit pels dos equips, que han intentat construir mes que destruir.

Binijaume para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.