Primer curs d’entrenadors de l’FC. Barcelona Escola

Primer curs d’entrenadors de l’FCB Escola

Els mestres del curs

El director esportiu de l’FCB Escola Albert Benaiges és el director acadèmic d’un pla d’estudis que tindrà la docència dels responsables del futbol formatiu Guillermo Amor i Albert Puig.

El subdirector esportiu de l’FCB Escola Juan Carlos Bueno i el director d’aquesta entitat Xevi Marcé impartiran classes juntament amb altres tècnics del futbol formatiu com Fran Sánchez , Andrés Carrasco i Sergi Uclés. També seran part important en la docència els coordinadors de l’FCB Escola Enric Duran i Pau Martí.

Jaume Marcet

L’FCB Escola ofereix un curs d’entrenadors per mostrar l’estil Barça i la seva aplicació pràctica als entrenaments i partits. El curs s’iniciarà al febrer i finalitzarà al juny.

El curs és de 120 hores i es realitzarà els dilluns de les 18 h a les 22 h a les instal·lacions del FCBarcelona.

El procés d’inscripció

FCBEscola_Fukuoka7.jpgLes sol·licituds seran revisades per la Direcció Esportiva de l’FCB Escola, que s’encarregarà de valorar les aptituds dels posibles participants.

El període de preinscripció, ja obert, acabarà el proper 25 de gener. El 26 de gener es publicarà la llista de candidats i el període d’inscripció s’obrirà entre el 31 de gener i el 7 de febrer.

El preu de preinscripció és de 90 euros i el de la matrícula de 900 euros. Per preinscriure’s cal omplir degudament aquest full i fer el pagament de la preinscripció al següent número de compte corrent de La Caixa: 2100.2397.80.0200060403 (especificant clarament en el comprovant de l’ingrés el concepte Curs FCB Escola i el nom de l’alumne/a).

Cal fer arribar el full de preinscripció amb tota la documentació que se sol·licita i el comprovant de l’ingrés, a l’OAB (de dilluns a dissabte de 9 h a 21 h), o bé a l’oficina de l’FCB Escola en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres, de les 16 a les 20 hores) o també al fax 93 496 37 97.

Detalls del curs

Cada participant rebrà material esportiu d’entrenament, una samarreta oficial del primer equip personalitzada i una motxilla. Les classes teòriques tindran lloc a les sales Basilea, Wembley i París. Les classes pràctiques es faran al camp d’entrenament de la Masia i als camps annexos al Miniestadi.

El programa es divideix en mòduls que cobreixen tots els àmbits claus en l’entrenament i la gestió d’equips. El programa també integra seminaris específics que millorin les habilitats dels participants i els permetin conèixer diverses opinions del professionals del món del futbol.

fcbarcelona.cat

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.