El área social del At. Baleares se une al luto por Angel Pedraza

Las peñas del At. Baleares con Ángel Pedraza

«Ara, heu de animar l’equip, l’entrenador que vingui, als jugadors, a la directiva, tal com ho heu fet amb mi. El futbol dóna moltes voltes i segur que tornaré algun dia al que ja és el meu club, força Atletic». Amb aquestes paraules, fa poc més de mig any, Àngel Pedraza s’acomiadava d’un grup d’aficionats convocats per l’Àrea social del club i les penyes blanc-i-blaves.

Estava acompanyat de la seva emocionada dona Sara a la qual avui li volem fer arribar, amb els seus fills Ana i Marc, i demés família, el condol més sincer. Ens va llegar per sempre, el seu exemple de superació, el seu amor al treball, sempre incansable, la seva honradesa, la seva humilitat, la seva amistat.

Àngel, ja estàs de nou entre nosaltres, de fet mai te’n vas anar. Posaràs de nou tu mateix els cons abans de l’entrenament, ensenyant als més petits del nostre planter, recorrent l’illa per veure els rivals dissabte rera dissabte i diumenge rera diumenge.

Descansa tranquil, l’heroi de Tudela .

Àrea Social de l’Atlètic Balears

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.