Homenatge als Presidents del C.E Montuïri.

Homenatge als Presidents del C.E Montuïri.

El proper dimarts dia 7 de desembre de 2010 es durà a terme en el Restaurant Binicomprat d’Algaida a partir de les 20’30 hores un sopar homenatge a totes les persones que, al llarg de la història, han estat Presidents del C.E Montuïri.

L’actual Junta Directiva, presidida per Joan Antoni Ramonell Miralles, està portant a terme l’organització d’aquest event, el qual ha aixecat molta expectació tant dins el poble de Montuïri com a la resta de l’illa degut als nombrosos ex jugadors que s’han volgut involucrat amb l’homenatge.

Els tickets es poden comprar a diferents Restaurants, comerços i a L’Ajuntament de Montuïri abans de dia 4 de desembre i tenen un preu de 25 euros.

Durant les darreres setmanes s’ha treballat intensament recopil.lant informació. Sembla que són 13 els Presidents vius que dia 7 rebràn l’homenatge. Són aquests:

Joan Antoni Ramonell Amengual, Joan Antoni Payeras, Joan Pocoví, Gabriel Matas, Tomeu Ferrer, Rafel Miralles, Miquel Nicolau, Pere Canyellas, Antoni Nicolau, Rafel Manera, Joan Verger, Martí Ferrer i Joan Antoni Ramonell Miralles.

Altres Presidents no vius són: Joan Miralles Riera, Jaume Ignasi Mateu, Rafel Sampol, Miquel Miralles i Montserrat Vaquer.

La informació dels noms dels Presidents no és 100% segur del tot però gairebé si!!!

CE. Montuiri

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.