Varis socis de la PB els Tamarells participen en la duatló organitzada per la penya Blaugrana de Llubí

Varis socis de la PB els Tamarells participen en la duatló organitzada per la penya Blaugrana de Llubí

Amb la perfecte organització del club BTT Sineu i de la Penya Blaugrana de Llubí, presidida per Ricard Rodríguez, es va celebrar el passat diumenge la segona edició de la Duatló Fira de Sa Mel a Llubí. Amb una nombrosa participació de 217 corredors, la prova va discórrer per un circuit urbà de 5 kms., seguit de 13 kms. en bicicleta de muntanya, i acabant amb 2,5 kms. de cursa atlètica. Un bon grapat de socis de la Penya Els Tamarells hi prengueren part, amb les següents classificacions: Antoni Amengual fou el 23è amb un temps de 1h.07´30″, Guillem Mascaró fou el 60è amb 1h.15´17″, Jaume Rigo fou el 67è amb 1h. 16´32″, el directiu Pere Joan Fullana fou el 81è amb 1h.19´21″. Per equips, el president Sebastià Oliver va formar tandem amb Joan Toni Fullana i ocuparen el 15è lloc amb una marca de 1h.09´14″. Des d´aqui enviam la més cordial enhorabona a la P.B. Llubí per la brillant organització.

S. Oliver para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.