Crónica 3ª Div: Santanyi 2-1 Poblense

El trio arbitral con los capitanes del partido

Alineacions:

Santanyí: Toni Mas, Manresa, Simó, Nicolau, Garí, Picó, Nevado, Nando, Nico, Rueda ©, Vicente.

Substitucions: Villar per Vicente, Ivo per Nevado, Alain per Rueda.

Poblense: Gost, Sergi, Buades, Mateu, Amate©, Charles, Pese, Canals, Jordi, Coll, Gili

Substitucions: Crespí per Sergi, Saúl per Gili, Aguado per Sepe.

Gols: 1 – 0 Rueda 15’, 2-0 Nevado , 65’, 2 – 1 Coll 96’

Targetes: Grogues a Nicolau, Garí, Villar, Damià Barceló i Andreu Martinez pel Santanyí, i a Sergi, Charles i Aguado pel Poblense. Vermella al local Nico.

Arbitre: Ángel Rodado, Rodriguez, assistit a les bandes per Moisés Martinez i García del Sol. Nefast, va perjudicar de manera escandalosa al Santanyí, al deixar-lo amb 10 homes gairebé tot el partit, quan al minut 35 va expulsar injustament a Nico. No li va ajudar tampoc en res el linier Sr. Moisès Martínez, que estava més pendent del públic, els mosquits i les forces de seguretat de l’estat, que del joc en si.

Comentari:

Bon partit de fútbol per part d’un Santanyí que va fer baixar del núvol, al fins ara tot poderós Pobler. Va començar dominant desde el primer minut als visitants i en el 15 un golàs per enmarcar amb denominació d’origen Manolo Rueda, que va clavar un llançament de falta a la frontal de l’àrea que poc va poder fer Gost per aturar. Al 17’, Nico no tenia tanta sort i aquest cop si que li aturava el seu xut el porter pobler. Al 19’ Nevado amb molt poc angle ni va tornar xutar un altre a les mans, i al 20’ un altre cop Nico el tornava a fer lluir. Aquests primers vint minuts, varen ser un atac constant del Santanyí, que va passar literalment per damunt els visitants.

Però el senyor Rodado, amb una mica d’ajuda del visitant Amate, (molt estimat per cert a Santanyí), va fer trampes, i fent un intent per desestabilitzar al Santanyí, va expulsar a Nico.

Malament les va anar, ja que el Santanyí, en cap moment se va venir abaix, i va jugar un partit deu contra tretze, amb la mateixa intensitat que quan les coses estaven així com toca.

La segona part tampoc va ser el que se podia esperar de la visita del líder de la classificació, i el Santanyí, més que haver de lluitar per mantenir el resultat, va anar fent, i després de dues o tres ocasions més, clavava el segon amb una jugada per banda d’un formidable Simó, que servia una pilota en safata a Nevado, que fusilà al fons de la xarxa.

El senyor arbitre, com no podia ser d’altre manera, va allargar sis minuts per veure si el Poblense podria empatar, però “cachislamar!!”, només varen tenir temps de fer-ne un, va ser Coll al minut 96.

Lo dit, gran partit del Santanyí, on Rueda, va ser el millor tant pel seu golàs, com amb el seu joc.

J. Viudès per Futbol Balear.

Fotos Pepsila para fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.