Una primera selecció d’IGA s’enfrontarà al CE Mercadal

camp sant martí. Foto de la primera convocatòria IGA de futbol, celebrada el mes de maig as Mercadal - iga menorca

Avui dimecres, a les 20 hores, al camp de futbol de Sant Martí (es Mercadal), es celebrarà la segona convocatòria IGA de futbol, que consisteix en un partit sencer de 90 minuts, en el qual es posarà a prova una primera selecció de jugadors de l’illa, que com a equip IGA s’enfrontarà al CE Mercadal.

A més d’aquest primer assaig davant un equip de tercera, el cos tècnic d’IGA de futbol té previst fer-ne tres més en els propers cinc mesos, abans dels Jocs. Així, estan prevists un partit al gener, un altre al març i un darrer a l’abril, perquè els jugadors convocats en cada ocasió s’enfrontin al CE Ferreries, al CE Alaior i al CF Norteño, tots equips menorquins de tercera divisió.

Convocatòria

Recordem que per confeccionar aquesta convocatòria s’ha respectat el que estableix la normativa general d’IGA, segons la qual es poden convocar com a màxim cinc jugadors per club per disputar cada fase de selecció, i la selecció final la podran integrar com a màxim tres jugadors d’un mateix club.

Jugadors convocats:

– CF Sporting Mahonés: Jeroni Coll, Miguel Capó, Pedro Capó i Rubèn Carreras

– CE Alaior: Toni Riudavets, Jordi Perea, Manuel Calero i Aitor Pons

– CE Ferreries: Jesús Sastre, Josep Enrich, Bartomeu Allès, David Melià i Miguel Bosc

– CF Norteño: Tomeu Torrent, Helenio Olives i Xavi Llor

– UD Mahón: Pedro Clavijo i Miguel Coll

– Penya Ciutadella Esportiva: Omar Hernández

– CE Menorca: Marc Rovellada

– At. Villacarlos: Pedro García

– CE Migjorn: Juan Villalonga

A més, s’han convocat per IGA, però jugaran amb el seu equip, el – CE Mercadal, els jugadors Vicente Gaimundi, Sam Gomila, Ernest Llor, Alejandro Pérez i David Mas.

Sumen un total de vint-i-set (27) jugadors, els quals durant el partit seran observats per a les fases de selecció pels tècnics d’IGA: Juan Millán, Paco Serrano, Biel Llabrès i Juanmi Pons. El delegat IGA és José Antonio Tudurí.

Diario de Menorca

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.