IB3 Negocia amb la FFIB la retransmissió de partits de tercera.

Reunión de los directivos de IB3 y la FFIB
Reunión de los directivos de IB3 y la FFIB

El responsable d’Esports d’IB3, Jordi Calleja, i el president de la Federació, Miquel Bestard, han començat a negociar la retransmissió de partits per a la temporada 2010-2011. La reestructuració de la programació i els ajustos del pressupost de la Televisió Autonòmica de les Illes Balears han motivat la reunió mantenguda a la seu de la FFIB, amb assistència de directius de les dues entitats.

Encara no s’ha arribat a cap acord, perquè la oferta d’IB3 vol rebaixar el contracte en vigència. Els dirigents federatius varen argumentar que l’acceptació que ha tengut entre l’audiència l’emissió de partits s’ha de tenir en compte i que, en darrer cas, són els propis clubs de Tercera els que han d’aprovar una modificació del contracte, que té vigència fins a finals de la temporada 2010-2011. Durant els pròxims dies se reunirà la Comissió de Tercera Divisió de la FFIB i se debatrà la proposta de la Televisió Autonòmica. Hi ha hagut bona voluntat per les dues parts per entendre la difícil situació econòmica tant d’IB3 com dels clubs de futbol.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.