El Círculo Sollerense podrá competir en la liga regional femenina

CirculoS3El passat dijous 5 d’agost, al camp Infante Lois del Port de Sóller, es va celebrat la segona reunió de jugadores del Círculo Sollerense  femení per a la temporada 2010/11. Era una reunió clau, ja que el club  necessitava saber si disposaria de jugadores suficients per no retirar-se de la competició. Gairebé totes les jugadores de la temporada passada abandonaven l’equip per motius diversos (lesions, retir, fitxatge per altres clubs, estudis, trasllats, etc.), i refer un equip gairebé sencer amb gent de Sóller era tasca complicada.

Després d’una intensa campanya promocional (per exemple, l’article publicat a  https://www.futbolbalear.es/2010/06/12/el-c-sollerense-busca-jugadoras-para-la-siguiente-temporada/, el Círculo Sollerense pot confirmar que podrà competir. A la reunió de dijous varen assistir 20 jugadores, mes dues que havien confirmat la seva participació: una plantilla suficient per no passar angúnies.

El club, després de quedar 10è (de 14) a la Lliga Autonòmica mermat per les lesions, ha optat per competir enguany a Regional d’acord amb  les seves possibilitats actuals. Fins ara era un bloc molt competitiu;  però ara és un equip nou, bàsicament jove y en formació (la majoria no arriba als 20 anys) i amb poca experiència de competició, combinat amb algunes jugadores experimentades (de 30 o més anys) que cerquen una competició més lúdica i menys exigent.

L’equip encara no ha tancat la seva plantilla, així que si alguna encara està interessada en incorporar-se, pot fer-ho enviant un correu electrònic a: judith_hm [arroba] hotmail.com El nostre equip continua obert a tothom, i inclús tindrà a tres jugadores de Palma a les seves files.

Us recordem que enguany estrenarem noves instal·lacions perquè el Camp municipal de Sóller està essent totalment remodelat, i serà inaugurat a finals d’agost.

El Círculo Sollerense volia mantenir un equip femení estable, no un de tants que apareixen i desapareixen per manca de suport. Ho hem lluitat, i hem aconseguit mantenir-nos. Gràcies a totes les que heu col·laborat!

MG para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.