Kevin Sánchez fitxa per el Ferreries

El Ferreries se refuerza
El Ferreries se refuerza

Avui podém confirmar el segón fitxatge per s’equip de Tercera per sa  temporada que ve, es tracta del prometedor davanter de Ciutadella Kevin  Sanchez de 20 anys, que fins la temporada passada ha estat jugant en el  Penya Ciutadella, amb una gran trajectoria en fútbol base, ja que en la  seva etapa de juvenil va jugar 2 temporades a lliga nacional 2006-07 i  2007-08 temporada en que va anotar 10 gols i van fer campions de lliga  Nacional i van ascendir a divisió d’honor la temporada 2008-09 en que ell  formava part de s’equip.

La temporada passada va jugar amb el Penya Ciutadella de regional, en que van fer subcampions de lliga i ell va fer 13 gols.

Per tant esteim convençuts que es tracta de un gran jugador i que ens ajudará molt, i aixi podrá debutar a sa 3ª divisió.

Ara amb el fitxatge d’en Kevin ja tenim 18 jugadors per lo que sa  plantilla esta practicament complerta.> Desde el club li donám sa benvinguda en el Ferre, en que li desitjam sort i que es trobi com a casa.

ENHORABONA KEVIN.

JMF para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.