Crónica 1ª Reg.: Alquería 1-1 Llubí

El Alquería empata en casa
El Alquería empata en casa
Alineaciones:

Alqueria: Mas, Miquel Rigo (m. 76 Joan Andreu), Miquel Àngel, Alexis, Montserrat, Botella, Pedro (m.46 Ginard), Tomeu Roig, Bernat Roig (m. 80 Joan Rigo), Santaella (m. 46 Barceló) i Xisco (m. 46Tortella).

A. Llubí: Toribio, David, Alejandro (m. 53 Serra), Gougil (m. 83 Ramis), Florit (m.69 Planas), Perelló, Alorda, Ferragut, Valens, Torrens i Bauza.

Àrbitre: Muñoz Garcia ajudat per Cabeza Miguel i Rivas Piñeiro, bona actuació encara que en algunes accions fou protestat per totes dues aficions.

Targetes: als locals Bernat Roig i Alexis, i al llubiner Bauza.

Comentari:

Un primer temps que tingué les ocasions mes clares el A. Llubí, en el minut 6 enviaven la pilota al pal dret de la porteria defensada per Toni Mas, en el minut 20 d’un barull dins l’àrea era Valens que ho provava i avia un rebot i balòn a còrner.

El segon temps fou mes igualat encara que els darrers 10 minuts tornaven ésser visitants. En el minut 50 Ginard la passava a Botella que fugia per cames la centrava dins l’àrea i Bernat Roig l’enviava dins la porteria de Toribio. Un minut mes tard doble rebuig del porter local primer cop xutava Alejandro i llavors era Valens que ho provava. L’empat arribaria en el minut 80 d’un xut de Valens a la frontal de l’àrea que Mas no podia arribar.

Blai per Fútbol Balear.


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.